Horse Races

Quality Information

Welcome to Sir Ganian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
Πλήρες ON LINE ΜΑGAZINO για Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες
 • Οι Χορηγοί μας, σας καλώς ορίζουν στην ιστοσελίδα του Sir Ganian!

   

  Κύριος Χορηγός της ιστοσελίδας μας είναι οι Στάβλοι Καλαμαριάς ιδιοκτησίας κα. Καλλιόπης Κύρκου και εκπροσώπησης από τον κ. Δημήτρη Τούλη.

  Χορηγοί επίσης της ιστοσελίδας μας είναι οι Στάβλοι Scuderia Equus Run Paola της κα. Πάολα Κονζετίνι - Ξεπαπαδάκη για την προώθηση της εταιρίας Μαστολογίας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. η Εταιρία Διεθνών Μεταφορών Ίππων του κ. Ιωάννη Βασιλείου, οι Στάβλοι Ippotrust του κ. Ν.Κουτσουβέλη, και ο κ. Κωνσταντίνος Γεωργίου, ιδιοκτήτης δρομώνων ίππων και βοηθός προπονητή.

  Διευκρινίζω πως οι Χορηγοί μας δεν παρεμβαίνουν με οποιοδήποτε τρόπο στην κριτική και στις απόψεις του Sir Ganian σε ιπποδρομιακά θέματα (αγωνιστικά και μη) ακόμα και εάν τύχει να αφορά τον δικό τους Στάβλο σε κάθε περίπτωση!

  Πάμε να δούμε ένα ‘’μίνι βιογραφικό’’ που αφορά τον κάθε χορηγό μας:

  Οι Στάβλοι Καλαμαριάς δημιουργήθηκαν πριν οκτώ χρόνια! Είναι ιδιοκτησίας της κα. ΚαλλιόπηςΚύρκου (επιχειρηματίας) – Μονοπρόσωπη ΕΠΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη, ενώ διατηρεί και ένα μικρό ιπποφορβείο στην Καβάλα. Ο στάβλος αυτή την χρονική στιγμή απαριθμεί 22 ίππους  Εκπρόσωπος και νομίμως αναγνωρισμένος από την Φ.Ε.Ε. των Στάβλων Καλαμαριάς είναι ο επίσης επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Τούλης ενώ αποκλειστικός προπονητής όλων των ίππων του Στάβλου είναι ο Μιχάλης Ιωαννίδης!

  Τα χρώματα που διαγωνίζονται οι Στάβλοι Καλαμαριάς είναι μπλούζα κόκκινη με ένα μεγάλο λευκό αστέρι εμπρός-πίσω, και μικρότερα λευκά αστέρια στα μανίκια. Το κράνος του αναβάτη φέρει κόκκινο χρώμα με μικρά λευκά αστέρια.

   

   

   

   

   

  Να διευκρινήσουμε ότι η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία δεν είναι Χορηγός της ιστοσελίδας. Όμως η σύζυγος του παγκοσμίου φήμης Μαστολόγου κ. Ξεπαπαδάκη Γρηγόρη, η κα. Πάολα Κοζεντίνι Ξεπαπαδάκη πέρα από τον χώρο της ιππασίας, ξεκίνησε το 2016 να δραστηριοποιείται και ως ιδιοκτήτρια δρομώνων ίππων στον Ελληνικό ιππόδρομo έχοντας μάλιστα δημιουργήσει έναν στάβλο με πολλά άλογα, με αποκλειστικό προπονητή των ίππων τον Χάρη Χαραλάμπους και είναι και η ίδια εκ των Χορηγών της ιστοσελίδας μας! Τα χρώματα του εν λόγω Στάβλου είναι πράσινη μπλούζα με αστέρια πορτοκαλί, και πορτοκαλί καπέλο με πράσινα αστέρια!


  Θεωρούμε λοιπόν ακόμα και υποχρέωση μας να υπάρχει και μια ''ξεχωριστή γωνιά'' εδώ στην ιστοσελίδα μας που να αναφέρεται στην εταιρία ΕΜΕΙΣ όπου εάν ''κλικάρεται'' επάνω στο εικονίδιο της εταιρίας, θα δείτε και θα ενημερωθείτε για πολλά πράγματα  σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρίας, καθώς και το τεράστιο έργο -δώρο ζωής θα έλεγα -που προσφέρει σε χιλιάδες κόσμο ο ιατρός κ. Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης και οι Συνεργάτες του!

   

   

   

   

   

   

   

  Καλώς ορίζουμε στους Χορηγούς της ιστοσελίδας μας τον κ. Νίκο Κουτσουβέλη, ιδιοκτήτη των Στάβλων IPPOTRUST. Ο εν λόγω ιδιοκτήτης μπήκε στον χώρο των ιπποδρομιών το 2013 συνεργαζόμενος με τον προπονητή Λ. Σιγάλα. Σήμερα διαθέτει έναν στάβλο με 7 ίππους και συνεργάζεται πλέον με την προπονήτρια Ειρήνη Κεράτσα καθώς και με τον σύζυγο της και βοηθό προπονητή Ντίνο Γεωργίου. 

  Είναι γεγονός πως είχε ξεκινήσει πιο δειλά αρχικά στον ιπποδρομιακό χώρο αλλά πολύ γρήγορα, δημιούργησε έναν πολύ καλό στάβλο με τα παραπάνω άλογα! Ο κ. Νίκος Κουτσουβέλης είναι επιχειρηματίας και ανήκει στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης Ergo-Pack :  http://www.ergo-pack.gr/

  Η μπλούζα που διαγωνίζονταν τα άλογα του ήταν στην αρχή η ΤΥΡΚΟΥΑΖ και τώρα πλέον οι Στάβλοι IPPOTRUST διαγωνίζονται με τα χρώματα μπλούζα ΒΕΡΑΜΑΝ με ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ αστέρι.

  * Να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο του ιπποδρόμου κ. Νίκο Κουτσόμυλο ο οποίος μας παραχώρησε από το Αρχείο του τις παρακάτω φωτογραφίες, και μάλιστα ανταποκρίθηκε και άμεσα στο αίτημα μας! 

   

   

   

  Εταιρία Διεθνών Μεταφορών Ίππων  κ. Ι. Βασιλείου. Κλικάρετε επάνω στο εικονίδιο ώστε να μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας, καθώς να δείτε και το βιογραφικό του ιδιοκτήτη της και χορηγού μας! 

   

   

  Διεθνής εταιρία μεταφοράς ίππων:

   

   

  Κωνσταντίνος Γεωργίου:

  Μπήκα στη σχολή μαθητευόμενων αναβατών το 1984, καβάλησα το 1986, πρώτη ίππευση με τον ίππο ΜONTANA προπόνησης Λουκά Πανουργιά ιδιοκτησίας Σ. Σπασσώφ. Συνεργασίες με πολλούς ιδιοκτήτες εκ των οποίων οι Αλεξάνδρα & Ιωάννης Χανδρής oι οποίοι εξακολουθούν ακόμα να είναι και τους ευχαριστώ πολύ, Μαργαρίτης, Κακέτσης,Διονυσίου,Παρασκευόπουλος,Αλεξίου,Χατζηνικόλας,Τερζής,Χαραλαμπόπουλος,Σαλονίκης, Αντωνάκος,  Στάβλοι Λας Βέγκας της κα. Άννας Κεράτσα, και πάρα πολλούς ακόμη.

  Συνεργασίες με προπονητές όπως Λ.Πανουργιάς, Δ.Γιαννούλης, Α.Καστρινός, Κ.Μαυράκης Η.Πολυκανδρίτης,Ε.Σολομωνίδης,Χρ.Σαλασίδης,Γ.Σαντοριναίος,Χ.Χαραλάμπους,Α.Γιατράς, Χρ.Θεοδωράκης,Χ.Λύμπουρας και πολλοί άλλοι και φυσικά ο Βασίλης Κεράτσας και η Ειρήνη Κεράτσα με την οποία παντρεύτηκα το Φεβρουάριο του 2007 και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, την Άννα και τον Βασίλη.

  Τελείωσα την καριέρα μου ως αναβάτης το 2010 μετά από σοβαρό ατύχημα στο σταρτ με τον ίππο ΟΥΣΑΡΟΣ προπόνησης Α.Καμούτση και ιδιοκτησίας Δ.Τούλη έχοντας κάνει 9500 ιππεύσεις! Πήρα δύο Ντέρμπι (το 2002 με το ΜΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΟ  και το 2003 με την ΠΟΛΙΤΕΙΑ).Κατέκτησα όλες τις κύριες ιπποδρομίες αλλά λείπουν από τη συλλογή μου το Κριτήριο Διετών και το έπαθλο Ταχύτητος.

  Μπήκα στη σχολή προπονητών το 2010 και αποφοίτησα το 2011 και έκτοτε είμαι βοηθός προπονητού δίπλα στη γυναίκα μου προπονήτρια Ειρήνη Κεράτσα.

  Μεγάλη σχολή ο στάβλος αυτός όταν έχεις δίπλα σου ένα Βασίλη και μια Ειρήνη Κεράτσα που καθημερινώς σου εμπλουτίζουν τις γνώσεις σου!

   

   

   

   

Sirganian.gr © 2013