Horse Races

Quality Information

Welcome to Sir Ganian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
Πλήρες ON LINE ΜΑGAZINO για Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες
 • Άρεσαν στις προπονήσεις αυτά τα άλογα, και όχι απαραίτητα με το χρονόμετρο στο χέρι!
  Αναρτήθηκε στις 29-01-2024 02:40

   

  Στην συγκεκριμένη στήλη, θα αναφέρονται τα άλογα με τις πιο δυνατές δοκιμές (μακρινές και μη) αλλά και τα άλογα που μπορεί να μην πραγματοποίησαν τόσο δυνατές δοκιμές, ωστόσο παρουσιάζονται πολύ μεθοδικά δουλεμένα! Δεν παραθέτουμε χρόνους προπονήσεων διότι το πλέον πιθανόν είναι να δείτε σε τρία διαφορετικά περιοδικά, τρεις διαφορετικούς χρόνους για την ίδια δουλειά, του ίδιου αλόγου! Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως ‘’το ιπποδρομιακό μάτι’’ δεν κάνει εύκολα λάθος και με την βοήθεια αυτής την εμπειρίας, θα αναφερόμαστε σε αυτά τα άλογα εδώ!

   


   

   Θα κοντράρω το μεγάλο φαβορί της ημέρας όχι απλά της κούρσας, έτσι καθαρά για την απόδοση και επειδή πιστεύω πως ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ(2)-1η ιπποδρομία όσο θα μεγαλώνει και άλλο, τόσα περισσότερα πράγματα θα κάνει! Φρεσκάρισε για έναν μήνα, έκανε από τις καλύτερες μακρινές δοκιμές που τον έχουμε δει και μάλιστα με άνεση, και έχοντας υπέρ του και το ολιγομελές του ομίλου, θα προσπαθήσει να πάρει αυτός την πολύτιμη ''κούπα'' για το 2024!

  Παρθενική εμφάνιση στις ιπποδρομίες και για την ΣΗΚΡΕΤ ΣΕΛΑΡ(5)-2η ιπποδρομία η οποία παρά την απειρία της και το ''νέο περιβάλλον της'', σχεδόν ενθουσίασε στο στάδιο των δοκιμών της! Ο συγκεκριμένος στάβλος έχει αποδείξει πως κάνει καλές και έξυπνες αγορές ίππων, σαφώς και υπάρχει το ρίσκο της πρώτης συμμετοχής όπου δεν ξέρουμε τις αντιδράσεις και μάλιστα με δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά επειδή μιλάμε για έναν πολύ μέτριο όμιλο, πιστεύω πως θα πρωταγωνιστήσει αμέσως!

  Επιστρέφει μετά από 2μηνη αποχή στα πράγματα ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ(1)-4η ιπποδρομία έχοντας δουλέψει ''τόσο όσο'' για τις ανάγκες της απόστασης! Έστω και έτσι όμως, ήταν εξαιρετικός και με μεγάλη άνεση, δείχνοντας πως είναι σε άριστη φυσική κατάσταση! Όλοι ξέρουμε πως είναι άλογο το οποίο εάν οδηγήσει αμέσως την κούρσα, δύσκολα μπορείς να το περάσεις ενώ νομίζω πως είναι και ποιοτικά ανώτερος εδώ! Παρά τα 62,5 κιλά που διαγωνίζεται λοιπόν, μπορεί κάλλιστα να περάσει πρώτος το φίνις!

  Δύο σερί νίκες για τον ΑΛ ΜΠΙΝΤΑ(3)-6η ιπποδρομία άνετη νίκη σε WINTER CHALLENGE, μηνιαίο φρεσκάρισμα, και εξαιρετικές νεότερες δοκιμές και με άνετο τρόπο! Το άλογο δείχνει μεγάλη εξέλιξη, σίγουρα σήμερα δίνει ένα σπουδαίο ''διαγώνισμα'', όμως με αυτά που μας δείχνει, σαφώς και έχει όλα τα φόντα να τον δούμε να πρωταγωνιστεί και εδώ μέσα!

  Μετά από 1,5 μήνα φρεσκαρίσματος επιστρέφει στα πράγματα και ο ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ(1)-7η ιπποδρομία ο οποίος είναι από τα πιο εντατικά δουλεμένα άλογα της ημέρας, και μάλιστα με πολύ δυνατές δοκιμές! Ξέρουμε πως είναι άλογο ''διαδρομής'' και πρέπει από νωρίς να βρεθεί σε θέση που να μην δυσφορεί, και να ακολουθεί ''γεμάτος'' και ευχάριστα! Έχει την ανάβαση του Γ.Μερσινιά που ταιριάζει στις ιδιότητες του και με ευνοϊκό Ισοζυγισμό, θα επιχειρήσει ''να επιστρέψει'' σήμερα στις επιτυχίες!

Επικαιρότητα:

Δελτίο Τύπου της πανιπποδρομιακής συνάντησης που έγινε το Σάββατο 17/2/2024 όπου μπορείτε να ενημερωθείτε με λεπτομέρειες!

Με ρωτάτε αρκετοί, τι πιστεύω ότι θα γίνει τελικά! Δεν έχω ικανότητες μέντιουμ, βλέπω και εγώ όπως και εσείς, τα δεδομένα όπως είναι! Ο ΟΠΑΠ Α.Ε. τελειώνει και τυπικά το κομμάτι Ελληνικές ιπποδρομίες, παραδίδοντας ''και τα κλειδιά'' από το Μαρκόπουλο στο ΤΑΙΠΕΔ και τον υπό εκκαθάριση ΟΔΙΕ (εκεί που ανήκει ο χώρος δηλαδή) στις αρχές του Μαρτίου! Δεν τίθεται ζήτημα λοιπόν να μιλάμε πια για τον ΟΠΑΠ Α.Ε. για την διεξαγωγή των Ελληνικών ιπποδρομιών!

Τώρα, όπως έχουν τα δεδομένα, μόνο ο Πρωθυπουργός μπορεί να δώσει λύση! Ούτε Υπουργοί, ούτε Γραμματείς, ούτε Σύμβουλοι! Εφόσον φεύγει ο ΟΠΑΠ Α.Ε. τον χώρο τον έχει και πάλι το Δημόσιο! Θα θελήσει να συνεχίσει τις Ελληνικές ιπποδρομίες μέχρι να κάνει νέο διαγωνισμό? Θα θελήσει να πάρει μόνιμα και πάλι το Δημόσιο τις Ελληνικές ιπποδρομίες όπως ήταν επί ΟΔΙΕ Α.Ε. με ένα σχέδιο εξυγίανσης όπως έκανε και με την πτωχευμένη ΔΕΗ και τώρα η ΔΕΗ μεγαλουργεί από εκεί που ήταν να κλείσει? Και εάν ''έχει υποσχεθεί'' η κυβέρνηση τον χώρο σε άλλα συμφέροντα και για άλλες χρήσεις, το ξέρει κανένας?

Για αυτό επιμένω, πως κανένας δεν ξέρει τι πραγματικά θα γίνει! Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι κατάλαβαν πλέον πως μόνο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός θα κάνει ότι είναι να κάνει, απευθύνθηκαν σε αυτόν, οπότε τώρα...προσευχή και αναμονή! Πιστεύω πως σύντομα θα ξέρουμε...

Σχεδόν 365 ημέρες τον χρόνο, η στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' παρέχει δωρεάν στους επισκέπτες της πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες είτε για τις Ελληνικές είτε για τις ξένες ιπποδρομίες του Αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος! 

 

 

 

 

sirganian@gmail.com
Banner image
Banner image
Sirganian.gr © 2013