Horse Races

Quality Information

Welcome to Sir Ganian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
Πλήρες ON LINE ΜΑGAZINO για Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες
 • Αυτά τα άλογα μπήκαν ''στο μικροσκόπιο'' της ιστοσελίδας μας για κάποιους λόγους!
  Αναρτήθηκε στις 29-01-2024 02:32

   

  Σε αυτή την στήλη, θα αναφέρομαι σε άλογα που στην τελευταία τους συμμετοχή είτε ατύχησαν και θα μπορούσαν με καλύτερες συνθήκες διαδρομής να πρωταγωνιστήσουν, ή (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) δεν είχαν το ‘’απαραίτητο ενδιαφέρον’’ για μια ανώτερη διάκριση στην κούρσα από αυτή που πήραν!

  Επίσης θα αναφέρομαι σε άλογα τα οποία έχουν προετοιμαστεί ‘’ναι μεν καλά, αλλά και αθόρυβα’’ σε σχέση με τις δοκιμές τους, αλλά και σε άλογα που στην τελευταία τους εμφάνιση μπορεί να μην πρωταγωνίστησαν αλλά (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) προειδοποίησαν για μελλοντικό τους αιφνιδιασμό για την νίκη!

  Άλλες φορές κάποια από αυτά τα άλογα μπορεί να δούμε και ως φαβορί στον ιπποδρομιακό Τύπο, άλλες φορές όμως μπορεί ‘’να μην φαίνονται’’ πουθενά!

   

   

  Φρεσκάρισε για 21 ημέρες ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΑΪΚΟΝ(3)-3η ιπποδρομία και επιστρέφει με νέες δυνάμεις και με την ισχυρή ανάβαση εκ νέου του champion Π. Δημητσάνη που είναι και υπέρ-φορμαρισμένος! Το άλογο αυτό ''το τρώνε'' οι νευρικές εκκινήσεις του, αλλιώς πιστεύω πως ήδη θα ήταν σε άλλη Κατηγορία! Είναι πάντως σε πολύ καλή φόρμα και εάν επιτέλους φύγει στρωτά από την Αφετηρία και βρει καλό βήμα χωρίς ταλαιπωρίες, μπορεί να κάνει και την έκπληξη της κούρσας!

  Πρώτη συμμετοχή για τον ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ(2)-4η ιπποδρομία στην απόσταση που είναι πλέον πανέτοιμος μετά την σχετικά μεγάλη του αποχή! Έχω την αίσθηση πως στην τελευταία του συμμετοχή άργησε κάπως να αναπτυχθεί, αλλά από την άλλη, με προβληματίζει κάπως η μικρή απόσταση! Επειδή όμως προσωπικά τον θεωρώ ''μεγάλο άλογο'' και πιστεύω πως στο μέλλον θα μας δείξει ακόμα πιο πολλά, θα τον εμπιστευτώ ως αουτσάιντερ επιλογή σήμερα εδώ!

  Έτρεξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν 40 ημέρες ο ΜΑΝΤ ΠΑΝΤΕΡ(6)-5η ιπποδρομία κατακτώντας αμέσως κούρσα WINTER CHALLENGE και έχοντας ήδη και μια νίκη στο εξωτερικό! Σήμερα βέβαια δεν τρέχει σε κούρσα ''αποδυναμωμένη'' όπως στο Ελληνικό του ντεμπούτο, όμως ''ο κύκλος του'' τρέφει μεγάλες προσδοκίες για το άλογο αυτό, σαφώς και θα πρέπει να αποδείξει πράγματα πρώτα, όμως μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή αουτσάιντερ επιλογή!

  Ο ΣΟΥΪΝΛΕΙ(3)-5η ιπποδρομία ανήκει στα άλογα που επέστρεψαν στον ιππόδρομο μετά από μεγάλη αποχή, έχει ''φάει'' κάποιες κούρσες δοκιμαστικές και προετοιμασίας, όμως ''στα καλά τους'', έχουν κάνει μεγάλα πράγματα! Ευνοϊκό το 1 start για να οδηγήσει αμέσως, και αυτός έχει σημειώσει ''τρομερή επίδοση'' στα μέτρα, και μάλλον δεν θα τον αγνοήσω, τουλάχιστον στα πολύπλοκα στοιχήματα!

  Δεν ξεχνάμε πως ο ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ(2)-6η ιπποδρομία έχει ένα εξαιρετικό ''αίμα'', ενώ έχει κάνει μεγάλα πράγματα στις καλές στιγμές του! Πριν 15 ημέρες έτρεξε μετά από 8μηνη αποχή, δεν ήταν καθόλου έτοιμος, και ίσως και για αυτό προς το τέλος ο αναβάτης του δεν τον πίεσε καν! Εάν αποφύγει την διστακτική εκκίνηση που κάποιες φορές εκδηλώνει, σήμερα περιμένω να δω ένα ''άλλο άλογο'' της ποιότητας που έχει, και ελπίζω να μην με διαψεύσει!

  Φρεσκάρισε για ένα 20ήμερο η ΔΟΝΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ(7)-7η ιπποδρομία δούλεψε καλά, η φοράδα δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ενώ επιστρέφει και σε μικρότερη απόσταση! Φοράδα που γίνεται ''πολύ σκληρή'' όταν οδηγεί αμέσως, δεν ξέρω εάν θα το καταφέρει εύκολα από το 6 start, εάν πάντως το κάνει, μπορεί ''να βάλει δύσκολα'' σε όλα τα άλογα εδώ μέσα!

  Κέρδισε ο ΣΙΚΙΝΤ(4)-7η ιπποδρομία πριν 15 ημέρες, ένα άλογο με διάφορα προβλήματα, που όμως τελικά δείχνει να αρέσκεται στις μικρές αποστάσεις! Συμμετέχει πρώτη φορά στα μέτρα, θεωρώ ευνοϊκό το 3 start ώστε να βρεθεί αμέσως με τα πρώτα άλογα (εάν αποφύγει την νευρική εκκίνηση μπορεί και να οδηγήσει) και σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να επιζητήσει με αξιώσεις σοβαρές την repetition!

   

Επικαιρότητα:

Δελτίο Τύπου της πανιπποδρομιακής συνάντησης που έγινε το Σάββατο 17/2/2024 όπου μπορείτε να ενημερωθείτε με λεπτομέρειες!

Με ρωτάτε αρκετοί, τι πιστεύω ότι θα γίνει τελικά! Δεν έχω ικανότητες μέντιουμ, βλέπω και εγώ όπως και εσείς, τα δεδομένα όπως είναι! Ο ΟΠΑΠ Α.Ε. τελειώνει και τυπικά το κομμάτι Ελληνικές ιπποδρομίες, παραδίδοντας ''και τα κλειδιά'' από το Μαρκόπουλο στο ΤΑΙΠΕΔ και τον υπό εκκαθάριση ΟΔΙΕ (εκεί που ανήκει ο χώρος δηλαδή) στις αρχές του Μαρτίου! Δεν τίθεται ζήτημα λοιπόν να μιλάμε πια για τον ΟΠΑΠ Α.Ε. για την διεξαγωγή των Ελληνικών ιπποδρομιών!

Τώρα, όπως έχουν τα δεδομένα, μόνο ο Πρωθυπουργός μπορεί να δώσει λύση! Ούτε Υπουργοί, ούτε Γραμματείς, ούτε Σύμβουλοι! Εφόσον φεύγει ο ΟΠΑΠ Α.Ε. τον χώρο τον έχει και πάλι το Δημόσιο! Θα θελήσει να συνεχίσει τις Ελληνικές ιπποδρομίες μέχρι να κάνει νέο διαγωνισμό? Θα θελήσει να πάρει μόνιμα και πάλι το Δημόσιο τις Ελληνικές ιπποδρομίες όπως ήταν επί ΟΔΙΕ Α.Ε. με ένα σχέδιο εξυγίανσης όπως έκανε και με την πτωχευμένη ΔΕΗ και τώρα η ΔΕΗ μεγαλουργεί από εκεί που ήταν να κλείσει? Και εάν ''έχει υποσχεθεί'' η κυβέρνηση τον χώρο σε άλλα συμφέροντα και για άλλες χρήσεις, το ξέρει κανένας?

Για αυτό επιμένω, πως κανένας δεν ξέρει τι πραγματικά θα γίνει! Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι κατάλαβαν πλέον πως μόνο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός θα κάνει ότι είναι να κάνει, απευθύνθηκαν σε αυτόν, οπότε τώρα...προσευχή και αναμονή! Πιστεύω πως σύντομα θα ξέρουμε...

Σχεδόν 365 ημέρες τον χρόνο, η στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' παρέχει δωρεάν στους επισκέπτες της πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες είτε για τις Ελληνικές είτε για τις ξένες ιπποδρομίες του Αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος! 

 

 

 

 

sirganian@gmail.com
Banner image
Banner image
Sirganian.gr © 2013