Welcome to Sir Ganian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
Πλήρες ON LINE ΜΑGAZINO για Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες
 • Αυτά τα άλογα μπήκαν ''στο μικροσκόπιο'' της ιστοσελίδας μας για κάποιους λόγους!
  Αναρτήθηκε στις 05-07-2020 20:32

   

  Σε αυτή την στήλη, θα αναφέρομαι σε άλογα που στην τελευταία τους συμμετοχή είτε ατύχησαν και θα μπορούσαν με καλύτερες συνθήκες διαδρομής να πρωταγωνιστήσουν, ή (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) δεν είχαν το ‘’απαραίτητο ενδιαφέρον’’ για μια ανώτερη διάκριση στην κούρσα από αυτή που πήραν!

  Επίσης θα αναφέρομαι σε άλογα τα οποία έχουν προετοιμαστεί ‘’ναι μεν καλά, αλλά και αθόρυβα’’ σε σχέση με τις δοκιμές τους, αλλά και σε άλογα που στην τελευταία τους εμφάνιση μπορεί να μην πρωταγωνίστησαν αλλά (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) προειδοποίησαν για μελλοντικό τους αιφνιδιασμό για την νίκη!

  Άλλες φορές κάποια από αυτά τα άλογα μπορεί να δούμε και ως φαβορί στον ιπποδρομιακό Τύπο, άλλες φορές όμως μπορεί ‘’να μην φαίνονται’’ πουθενά!

   

   

       

  Ο ΣΕΡ ΓΚΑΝΙΑΝ(2)-2η ιπποδρομία είναι ένα άλογο πολύ ιδιόρρυθμο που όταν βρει το βήμα του εκδηλώνει εξαιρετικό φίνις αλλά είναι αργά για να πάρει την νίκη! Όποια στιγμή καταφέρει να ‘’μπει στην κούρσα’’ αμέσως με την εκκίνηση, πιστεύω πως θα ζητήσει σε τέτοιους ομίλους την νίκη με μεγάλες αξιώσεις!

  Μετά από 5,5 μήνες αποχής και υπό νέα προπόνηση, επιστρέφει στα πράγματα η ΣΑΜΕΡΣΗΤ ΝΤΡΗΜ(8)-4η ιπποδρομία έχοντας δουλέψει εντατικά αλλά συγχρόνως ‘’και αθόρυβα’’! Θεωρώ πως θα της ταιριάξουν τα μέτρα, συμμετέχει με χαμηλά βάρη και εάν καταφέρει να βρεθεί αμέσως με τις πρώτες φοράδες με την εκκίνηση, ίσως μας πληρώσει καλά!

  Μετά από 3,5 μήνες αποχής, επιστρέφει υπέρ-εντατικά δουλεμένη η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(5)-5η ιπποδρομία και με την πλέον ισχυρή ανάβαση! Είναι φοράδα ‘’διαδρομής’’ για να αποδώσει τα μέγιστα αλλά επειδή ‘’στην μέρα της’’ μπορεί άνετα σε τέτοιους ομίλους να πρωταγωνιστήσει, την θεωρώ ένα καλό αουτσάιντερ για το παιχνίδι μας αλλά και για τα Σκορ Γκανιάν!

  Δεν ήταν κακός ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ(9)-6η ιπποδρομία στην πρόσφατη επανεμφάνιση του μετά από μεγάλη αποχή, ενώ φάνηκε πως ήθελε και κάποια δουλειά ακόμα! Πανέτοιμος πλέον σήμερα και ίσως και ο ταχύτερος εδώ μέσα, εάν οδηγήσει αμέσως, μπορεί ‘’να βάλει δύσκολα’’ σε όλους τους αντιπάλους του!

  Δεν του ταίριαξε ο ρυθμός και η κούρσα του ΓΙΟΥ ΝΕΒΕΡ ΚΑΝ ΤΕΛ(3)-8η ιπποδρομία στην πρώτη του συμμετοχή στην Ελλάδα και δεν κατάφερε να ζητήσει την νίκη με αξιώσεις! Ίσως και να την χρειαζότανε αυτή την κούρσα, έχει δείξει ‘’δυνατά πράγματα’’ έξω, σήμερα πιστεύω πως θα μας δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες!

  Με ατυχίες και κάποια κροσαρίσματα η ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ(2)-9η ιπποδρομία στην πρόσφατη επανεμφάνιση της όμως παρ΄όλα αυτά, η φοράδα ‘’προειδοποίησε’’ όπως έτρεξε! Εάν φύγει καλά από τα κουτιά και βρει θέση δίπλα στο κάγκελο και βήμα χωρίς ανακοπές, μπορεί ‘’να τις καθαρίσει όλες’’ στην τελική ευθεία!

  Δεν ήταν κακή η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(5)-9η ιπποδρομία στην πρόσφατη επανεμφάνιση της μετά από 4μηνη αποχή, και νομίζω πως ‘’κάθισε’’ στο τέλος επειδή ήθελε ακόμα κάποια δουλειά! Πανέτοιμη πλέον σήμερα και με δυνατή επίδοση στα μέτρα, μπορεί να μας πληρώσει καλά σε μια κούρσα με πολύ ‘’ανοιχτά’’ προγνωστικά!

  Από νίκη έρχεται ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(8)-10η ιπποδρομία που έχει σημειώσει από τις πιο δυνατές επιδόσεις στα μέτρα! Εάν ευνοηθεί λίγο στην εκκίνηση και δεν αναγκαστεί να τρέχει πολύ έξω, μπορεί να αποτελέσει και την έκπληξη της κούρσας!

   

Επικαιρότητα:
Εύα Καμούτση και Χρήστος Σταύρου σε δυο πολύ ωραίες συνεντεύξεις! Απολαύστε τους στην στήλη μας ''Συνεντεύξεις''!

Στην στήλη μας ''Πρόγραμμα της ημέρας'' μπορείτε να δείτε το αναλυτικό Ελληνικό πρόγραμμα της Δευτέρας 13/7/2020.

Στο κόκκινο το ενδιαφέρον των παικτών αφού το δεύτερο συνεχόμενο τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 αλλά και το τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4 ''υπόσχονται'' αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές στους νικητές παίκτες!

Ενημερώθηκε η στήλη μας ''VIDEO'' με τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Δευτέρας 6/7/2020 καθώς και με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τον χώρο των συνεντεύξεων!

Σχεδόν 365 ημέρες τον χρόνο η στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' παρέχει δωρεάν στους επισκέπτες της πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες είτε για τις Ελληνικές είτε για τις ξένες κούρσες του Αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος!

 


 

Banner image
Banner image
sirganian@gmail.com
Sirganian.gr © 2013