Horse Races

Quality Information

Welcome to Sir Ganian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
Πλήρες ON LINE ΜΑGAZINO για Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες
 • Αυτά τα άλογα μπήκαν ''στο μικροσκόπιο'' της ιστοσελίδας μας για κάποιους λόγους!
  Αναρτήθηκε στις 26-06-2022 12:35

   

  Σε αυτή την στήλη, θα αναφέρομαι σε άλογα που στην τελευταία τους συμμετοχή είτε ατύχησαν και θα μπορούσαν με καλύτερες συνθήκες διαδρομής να πρωταγωνιστήσουν, ή (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) δεν είχαν το ‘’απαραίτητο ενδιαφέρον’’ για μια ανώτερη διάκριση στην κούρσα από αυτή που πήραν!

  Επίσης θα αναφέρομαι σε άλογα τα οποία έχουν προετοιμαστεί ‘’ναι μεν καλά, αλλά και αθόρυβα’’ σε σχέση με τις δοκιμές τους, αλλά και σε άλογα που στην τελευταία τους εμφάνιση μπορεί να μην πρωταγωνίστησαν αλλά (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) προειδοποίησαν για μελλοντικό τους αιφνιδιασμό για την νίκη!

  Άλλες φορές κάποια από αυτά τα άλογα μπορεί να δούμε και ως φαβορί στον ιπποδρομιακό Τύπο, άλλες φορές όμως μπορεί ‘’να μην φαίνονται’’ πουθενά!

   

   

  Με ρίσκο θα πάω ως πρώτη επιλογή στην ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ(1)-3η ιπποδρομία που διαγωνίζεται με 61 κιλά εδώ, και εκπροσωπεί και την Κλάση! Το ρίσκο είναι ότι θα την ήθελα σε μικρότερη απόσταση όπως προχθές που έτρεξε πολύ δυνατά και ότι ίσως βρει και κόντρα από νωρίς για την πρωτοπορία! Εάν όμως για κάποιον λόγο δεν συμβεί αυτό και οδηγήσει ‘’όπως θέλει’’ εκείνη, μπορεί στην τελική ευθεία να δυσκολέψει τους πάντες για να την περάσουν!

  Με ρίσκο θα συνεχίσω τις επιλογές μου και θα ξεκινήσω από τον πρόσφατο νικητή ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(3)-4η ιπποδρομία ο οποίος διέρχεται ίσως την καλύτερη φάση της καριέρας του, και μιλάμε για ένα άλογο 9ετή! Σήμερα μάλιστα μπαίνει και σε πιο ‘’δύσκολα νερά’’ αλλά επειδή έχει ανταγωνιστική επίδοση στα μέτρα, βλέπω ότι ο champion Παν. Δημητσάνης τον αναλαμβάνει και πάλι, και θα τον ευνοήσει και το ολιγομελές σχήμα του ομίλου, πιστεύω πως αξίζει το ρίσκο!

  Περίμενα πιο δυνατή την ΜΠΡΟΟΥΝΤ ΣΤΡΑΪΠΣ(1)-6η ιπποδρομία αλλά δεν ευνοήθηκε και από τον ρυθμό, και από τα μέτρα, ενώ ίσως ήθελε ακόμα και αυτή την κούρσα για να έρθει σε απόλυτη ετοιμότητα! Σε μεγαλύτερη απόσταση σήμερα που θα την βοηθήσει για τις κάποιες ιδιορρυθμίες που εκδηλώνει, θετικό και το ολιγομελές σχήμα του ομίλου, μου αρέσει αρκετά για την έκπληξη εδώ!

  Καλό αουτσάιντερ θεωρώ εδώ μέσα την ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΥ(6)-7η ιπποδρομία που τρέχει με μόλις 49 κιλά στην σέλλα της! Στην τελευταία της εμφάνιση η φοράδα ‘’έδειξε’’ χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμη! Εάν ‘’συνεννοηθεί καλά’’ με την αναβάτιδα Εύα, μπορεί να την δούμε με ωραίο φίνις και να έρχεται με βλέψεις ‘’να σκεπάσει’’ τις αντίπαλες φοράδες πριν το τέρμα!

  Με 62 κιλά στην σέλλα του ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1)-8η ιπποδρομία αλλά και σε εξαιρετική φόρμα αυτή την εποχή! Θεωρώ πολύ ευνοϊκό το 1 στάρτ που εξασφάλισε ώστε με άψογη εκκίνηση, να μπορέσει να βγει αμέσως στο κεφάλι! Έχουμε δει το πόσο ‘’σκληρός’’ γίνεται με τέτοιας μορφής διαδρομή και παρ’ ότι μιλάμε για μια πολύ ανοιχτή κούρσα σε προγνωστικά, μπορεί να αποτελέσει ένα καλό αουτσάιντερ!

Επικαιρότητα:
Έκτακτη επικαιρότητα: Boήθημα-προκαταβολή 30 εκατομμυρίων ευρώ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και νέα φορολόγηση σε παιχνίδια αριθμών, πχ Κίνο, Τζόκερ κλπ. Ήρθε η ώρα να δούμε εάν όντως η κυβέρνηση θα τείνει χέρι βοηθείας στον ιππόδρομο ή...θα τον κλείσει!

Δείτε κάτω από την κεντρική μας στήλη, την τροπολογία που πέρασε στην Βουλή η κυβέρνηση για νέα-μεγάλη-φορολόγηση των κερδών σε παιχνίδια του ΟΠΑΠ, στα λεγόμενα ''αριθμοπαιχνίδια'', όπως είναι το Κίνο, το Λόττο, το Τζόκερ κλπ. Ακόμα και την Παρασκευή 1/7/2022 ''φεύγουν'' προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 30 εκατομμύρια ευρώ ως ''προκαταβολή'' για το 2022 και ως ''βοήθημα''! Για να δούμε εάν ο κ. Σταϊκούρας θεωρεί πως κάποιοι πρέπει να βοηθηθούν και κάποιοι πρέπει...να πνιγούν!

Μπορείτε να δείτε τον Ισοζυγισμό της Δευτέρας 4/7/2022 κάτω από την κεντρική μας στήλη! Πέντε Ελληνικές κούρσες έβγαλαν οι εγγραφές της Τετάρτης.

Ενημερώθηκε η στήλη μας ''Video'' με τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Δευτέρας 27/6/2022 καθώς και με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τον χώρο των συνεντεύξεων! 

Ενημερώθηκε η στήλη του ΑΛΟΓΟΒΛΕΨΙΑ με ότι είδαμε και ακούσαμε εντός και ...εκτός στίβου, στις Ελληνικές ιπποδρομίες της Δευτέρας 27/6/2022.

Όσοι δεν μπορείτε να δείτε τις κούρσες (live streaming) μέσω του Google Chrome, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του Mozilla Firefox και θα παίζει κανονικά! Όσοι μπαίνετε μέσω της ιστοσελίδας μας, απλά πατάτε στην στήλη ''Live Ιπποδρομίες'' και συνδέεστε κανονικά με το πρόγραμμα εκείνης της στιγμής!

Αποχαιρετώ την στοιχηματική εφημερίδα KING BET μετά από 15 χρόνια! Τίποτα δεν κρατάει για πάντα και όλα έχουν κάποτε ένα τέλος! Δυστυχώς η εφημερίδα άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, ο νέος ιδιοκτήτης έχει τους δικούς του ανθρώπους για τον ιππόδρομο (που παρ' ότι δεν αναφέρουν καν ψευδώνυμο, από τον τρόπο γραφής, μάλλον ξέρω ποιος είναι...) και έτσι, δεν έχω, παρά να ευχηθώ στην νέα ιδιοκτησία μεγάλες πωλήσεις και πολλές επιτυχίες! Δεν έχει σημασία εάν δεν είμαι πια εκεί, πέρασα 15 χρόνια από την ζωή μου γράφοντας εκεί! Σας παραθέτω και το link για την ενημέρωση σας:

Άλλαξε χέρια η στοιχηματική εφημερίδα KING BET:

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελπιδοφόρο ''μήνυμα'' η τροποποίηση του προγράμματος του 2ου Τριμήνου 2022 με τις τρείς τελευταίες συγκεντρώσεις του Ιούνη  να έχουν αύξηση των επάθλων σε όλες τις Κατηγορίες!

Αλλαγή στην διαδικασία των εγγραφών από 14/6/2022 έως και 31/8/2022. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα γίνονται δεκτές κούρσες 5 ίππων, αρκεί να είναι 3 διαφορετικών προπονητών!

Πατώντας επάνω στην στήλη μας ''LIVE ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ'' μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των ιπποδρομιών που προσφέρει ζωντανά εκείνη την στιγμή ο ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σχεδόν 365 ημέρες τον χρόνο, η στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' παρέχει δωρεάν στους επισκέπτες της πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες είτε για τις Ελληνικές είτε για τις ξένες ιπποδρομίες του Αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος! 

 

 

 

sirganian@gmail.com
Banner image
Banner image
Sirganian.gr © 2013