Welcome to Sir Ganian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
Πλήρες ON LINE ΜΑGAZINO για Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες
 • Αυτά τα άλογα μπήκαν ''στο μικροσκόπιο'' της ιστοσελίδας μας για κάποιους λόγους!
  Αναρτήθηκε στις 12-07-2020 21:20

   

  Σε αυτή την στήλη, θα αναφέρομαι σε άλογα που στην τελευταία τους συμμετοχή είτε ατύχησαν και θα μπορούσαν με καλύτερες συνθήκες διαδρομής να πρωταγωνιστήσουν, ή (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) δεν είχαν το ‘’απαραίτητο ενδιαφέρον’’ για μια ανώτερη διάκριση στην κούρσα από αυτή που πήραν!

  Επίσης θα αναφέρομαι σε άλογα τα οποία έχουν προετοιμαστεί ‘’ναι μεν καλά, αλλά και αθόρυβα’’ σε σχέση με τις δοκιμές τους, αλλά και σε άλογα που στην τελευταία τους εμφάνιση μπορεί να μην πρωταγωνίστησαν αλλά (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) προειδοποίησαν για μελλοντικό τους αιφνιδιασμό για την νίκη!

  Άλλες φορές κάποια από αυτά τα άλογα μπορεί να δούμε και ως φαβορί στον ιπποδρομιακό Τύπο, άλλες φορές όμως μπορεί ‘’να μην φαίνονται’’ πουθενά!

   

   

       

  Ο ταχύτατος ΓΟΥΟΡΙΛΥ(2)-1η ιπποδρομία είναι σίγουρα καλύτερος από ότι μας έδειξε στην επανεμφάνιση του μετά από 10μηνη αποχή! Θεωρώ πως έκανε αυτή την κούρσα ως ‘’αθόρυβη προετοιμασία’’ και επειδή τον πιστεύω πολύ σε αυτά τα μέτρα, θα τον θεωρήσω ένα καλό αουτσάιντερ για το παιχνίδι μας!

  Δεύτερη συμμετοχή για τον ΓΟΥΪΛΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΪ(1)-3η ιπποδρομία επί Ελληνικού εδάφους και θα επιμείνω σε αυτόν! Προχθές έδειξε ότι ήθελε κάτι ακόμα από δουλειά, ενώ δεν είχε και την καλύτερη διαδρομή! Τον θεωρώ εκ των καλύτερων ίππων εδώ και σήμερα σαφώς πιο έτοιμος, τον περιμένω να πρωταγωνιστήσει!

  Τον περίμενα πιο δυνατό τον ΚΑΖΜΕΡ(4)-4η ιπποδρομία στην τελευταία του εμφάνιση αλλά ίσως στο τέλος ‘’να έκατσε’’ από δουλειά, παρ’ ότι ήταν καλά γυμνασμένος! Τον ευνοεί η σύνθεση της διαδρομής ώστε να οδηγήσει αμέσως και επιβάλλοντας τον ρυθμό του, να μπει πρώτος στο ίσωμα και να παλέψει ώστε να μην τον περάσουν ποτέ μέχρι τέλους!

  Το ολιγομελές σχήμα της κούρσας, ευνοεί την ΦΡΗ ΓΟΥΪΛ(1)-5η ιπποδρομία  η οποία έρχεται από μια κούρσα την οποία θεωρώ πως έκανε ως ‘’δυνατό γκάλοπ’’ για προπόνηση! Εάν οι πρώτες φοράδες δώσουν έναν έντονα γρήγορο ρυθμό από νωρίς, μπορεί να έρθει με ωραίο φίνις διαρκείας και ‘’να τις σκεπάσει όλες’’ πριν τον τερματισμό!

  Ο ΦΑΟΥΣΤΟ(5)-6η ιπποδρομία είναι από τα άλογα που ‘’σέβομαι πολύ’’ και έρχεται από μια κούρσα που δεν ευνοήθηκε πουθενά από τον ρυθμό της! Δεν μου αρέσει το 8 κουτί που έχει γιατί θα ήθελα να τρέχει στην εσωτερική με τα 4 πρώτα άλογα αλλά εάν τα καταφέρει να βρεθεί σε επίκαιρη θέση αμέσως, τον θεωρώ ικανό ακόμα και για την έκπληξη της κούρσας!

  Η φιλότιμη και πάντα αποδοτική ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ(6)-7η ιπποδρομία έδειξε προχθές με το ωραίο φίνις της πως βρίσκεται σε έξοχη φόρμα! Εάν βρεθεί αμέσως με τις πρώτες φορές (ιδανικό θα είναι στις δυο πρώτες θέσεις αμέσως) την θεωρώ ικανή ακόμα και για την έκπληξη της κούρσας να κάνει!

  Καλό αουτσάιντερ θεωρώ τον ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(6)-8η ιπποδρομία εδώ μέσα ο οποίος στην τελευταία του εμφάνιση και παρά τις ατυχίες που είχε, το άλογο ‘’προειδοποίησε’’! Εάν μάλιστα πάνε και λίγο παραπάνω γρήγορα τα πρώτα άλογα, μπορεί να έρθει με φίνις και να μας πληρώσει καλά!

   

   

Επικαιρότητα:

Ο ίππος ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Κύπελλο Λευκού Πύργου, σημειώνοντας την 14η νίκη της μέχρι τώρα καριέρας του!

Στις 59.221,50€ η απόδοση του ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6! Πόσο άδικο είναι ένα τέτοιο παιχνίδι και σπορ όπως οι Ελληνικές ιπποδρομίες με τέτοιο θέαμα και τέτοιες αποδόσεις και ''να παίζουν καθημερινά'' με το λουκέτο!

Σχεδόν 365 ημέρες τον χρόνο η στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' παρέχει δωρεάν στους επισκέπτες της πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες είτε για τις Ελληνικές είτε για τις ξένες κούρσες του Αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος!

 


 

Banner image
Banner image
sirganian@gmail.com
Sirganian.gr © 2013