Horse Races

Quality Information

Welcome to Sir Ganian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
Πλήρες ON LINE ΜΑGAZINO για Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες
 • Μια μικρή ανάλυση για την κάθε ιπποδρομία του σημερινού Ελληνικού προγράμματος από τον Sir Ganian.
  Αναρτήθηκε στις 20-09-2021 01:20

   

   

  Καλή επιτυχία στις επιλογές σας

  Sir Ganian

   

  1η ιπποδρομία / Ν. Αφρική / Κούρσα Handicap / Κλάση D’ / 1300 μέτρα.

  MESMERIZING MOON(7)SH BOOM(3)RADIANT LOVE(5)SILVER CELEBRITY (10)

   

  2η ιπποδρομία / Ίπποι 2 & 3 ετών / Μέδεν / Β.Η.Ε. / 1300 μέτρα.

  Εξέπληξε η εμφάνιση που έκανε ο ΦΙΓΑΛΟΣ(3) μετά από τρίμηνο και κάτι ρεπό! Σαφώς και η κούρσα αυτή τον έφερε σε απόλυτη ετοιμότητα, τον ευνοεί και το ολιγομελές σχήμα του ομίλου, λογικά έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη! Σε κορυφαία φόρμα και ο ομοπροπόνητος του ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ(1) που συναντά και ευνοϊκή σύνθεση ώστε να βγει αμέσως στο κεφάλι! Θα προσπαθήσει να κάνει σωστή κατανομή δυνάμεων ώστε στην τελική ευθεία να παλέψει για να μην τον περάσουν ποτέ! Για το παιχνίδι του Συνθέτου/διδύμου, θα επιλέξω την ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ως κάλυψη με ένα από τα δυο πρώτα άλογα!

   

  3η ιπποδρομία / Ίπποι 3+ ετών / Κούρσα Rating Handicap Band 0-40 / Β’ Υποδιαίρεση / 1200 μέτρα.

  Πέφτοντας Κατηγορία ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(1) φαντάζει σαφώς ανώτερος εδώ μέσα! Η κούρσα που έκανε μετά από πολύμηνη αποχή τον έφερε σε απόλυτη ετοιμότητα και πραγματοποίησε εξαιρετικές μακρινές δοκιμές με εύκολο τρόπο! Αρκεί να οδηγήσει αμέσως την κούρσα και –λογικά πάντα-δύσκολα θα χάσει! Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο ΚΑΪΡΑΝ(7) και συμμετέχει και με χαμηλά βάρη! Εάν βρεθεί από νωρίς σε επίκαιρη θέση και κάνει ένα φίνις 200-300 μέτρων, μπορεί να πάρει καλό μερτικό στην άφιξη! Η ΚΑΡΜΕΛΙΤΑ(6) έρχεται από εμφάνιση που ‘’προειδοποίησε’’ ότι έχει αρχίσει να εξελίσσεται! Δεν ξέρω εάν είναι ακόμα έτοιμη για την νίκη αλλά όπως και να χει, θα την υπολογίσω αρκετά στο παιχνίδι μου! Σε κορυφαία φόρμα βρίσκεται ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΤΣΑΛΕΝΤΖΕΡ(2) και εξασφάλισε και πολύ ευνοϊκό στάρτ! Εάν δεν αναγκαστεί σε εξοντωτικό ρυθμό από πολύ νωρίς, ίσως αποτελέσει και τον βασικότερο αντίπαλο του πρώτου, εάν κάτι δεν του πάει καλά!

   

  4η ιπποδρομία / ‘Ιπποι 3+ ετών / Κούρσα Rating Handicap Band 0-60 / 1200 μέτρα.

  Παρά την μεγάλη του αποχή, την άτυχη διαδρομή του και ίσως και την δουλειά που του έλειπε, ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ(2) σαφώς και ‘’προειδοποίησε’’ στην τελευταία του συμμετοχή! Ανήκει στους ποιοτικά καλύτερους της κούρσας και πανέτοιμος σήμερα, θα τον εμπιστευτώ αρκετά! Κάτι ανάλογο θα πω και για τον ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ(3) ο οποίος επέστρεψε από 3,5 μήνες αποχής, δεν έστρωνε βήμα σωστά με την εκκίνηση, στο τέλος όμως πάλεψε δυνατά! Εάν σήμερα βγει αμέσως στο κεφάλι και δεν αναγκαστεί να ανοίξει πολύ τον ρυθμό του, μπορεί να ζητήσει την νίκη με αξιώσεις μεγάλες! Όλο και καλύτερος κούρσα με την κούρσα ο ΝΕΪΤΣΟΥΡΟΠΑΘ(4) και όπως έχω ξαναπεί, οι μικρές αποστάσεις μόνο είναι της αρεσκείας του! Εάν ακολουθεί από νωρίς με τα 3 πρώτα άλογα, μπορεί ακόμα και να τους αιφνιδιάσει όλους! Σε κορυφαία φόρμα βρίσκεται και η ΣΟΥΪΤ ΠΟΕΜ(6) που έχει και πολύ δυνατό χρόνο στα μέτρα! Εάν δεν εμπλακεί σε ‘’κάργα ρυθμό’’ με τα πρώτα άλογα και ακολουθεί με ‘’γλυκό τέμπο’’, μπορεί να πάρει μεγάλο μερτικό στην άφιξη!

   

  5η ιπποδρομία / Ίπποι 3+ ετών / Κούρσα  Rating Handicap Band 0-30 / 1575 μέτρα.

  Μπορεί να έχει ‘’γκίνια’’ ως ίππος ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2) αλλά είναι σε άριστη φόρμα αυτή την εποχή και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις! Θέλει ‘’μαθηματική κατανομή’’ σε δυνάμεις και συγκεκριμένη διαδρομή για να πρωταγωνιστήσει και εάν σήμερα τα βρει αυτά, μπορεί σε αυτόν τον όμιλο την νίκη! Ανάλογα ‘’τα κέφια του’’ ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(6) αποδίδει καλά ή όχι! Ίππος ιδιόρρυθμος αλλά και ποιοτικά ανώτερος εδώ μέσα μαζί με τον πρώτο ίππο ο οποίος έρχεται και από δυνατή συμμετοχή! Εάν πάει αμέσως σωστά ‘’στον δρόμο του’’ έχει όλα τα φόντα να ζητήσει την νίκη με αξιώσεις! Πρώτη φορά στα μέτρα η ΣΟΣΣΟΥΝΤΙΟ(3) έχοντας εξασφαλίσει την ανάβαση του champion αναβάτη! Εάν βρεθεί με τα πρώτα άλογα και κάνει σωστή κατανομή δυνάμεων, νομίζω πως είναι σε περαιτέρω εξέλιξη αυτή η φοράδα και θα διακριθεί! Η τελευταία συμμετοχή του ΜΙΣΣΙΟΝ ΟΡΑΝΤΖ(5) συνοδεύτηκε από δυσφορία του ίππου να στρώσει βήμα αλλά έστω και έτσι, το άλογο ‘’φάνηκε’’! Πολυπληθής ο όμιλος, ρίσκο η επιλογή του αλλά με αυτό που έδειξε, πιστεύω πως τουλάχιστον στα πολύπλοκα στοιχήματα, μπορεί να βρει θέση!

   

  6η ιπποδρομία / Ίπποι 4 ετών και άνω / Μέδεν / 1300 μέτρα.

  Από τις πλέον ‘’ανοιχτές διαδρομές’’ της ημέρας! Σε πολύ δυνατή κατάσταση βρίσκεται ο ΜΠΟΥΡΚΧΑΝ(4) που λογικά, θα τον ευνοήσει το 10 κουτί ώστε με καλή εκκίνηση να μην μείνει πίσω, και να βρεθεί στην πρώτη τετράδα! Εάν συμβεί αυτό, μπορεί να ζητήσει την νίκη με αξιώσεις μεγάλες! Η ΛΟΝΙΣΕΡΑ(8) μας πλήρωσε προχθές για την επιλογή μας κατακτώντας την δεύτερη θέση! Είναι ποιοτική φοράδα αλλά έχει διάφορα προβλήματα που την άφησαν πίσω! Εάν βρεθεί σε επίκαιρη θέση από νωρίς, μπορεί να μας πληρώσει καλά και πάλι! Σε ανοδική φόρμα ο ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ(10) αποδίδει όλο και καλύτερα μετά την επιστροφή του από πολύμηνη αποχή! Είναι πολύ δυνατός στις μικρές αποστάσεις και αρκεί να ευνοηθεί στην εκκίνηση ώστε να διεκδικήσει την νίκη! Είναι πολύ καλά ο ΦΙΛΝΤΣ(6) αλλά εξακολουθεί να εκδηλώνει τις ιδιορρυθμίες του, ειδικά όταν δέχεται την άμμο! Όλα θα εξαρτηθούν από την θέση που θα βρεθεί και το βήμα που θα έχει ώστε εάν όλα του πάνε καλά, μπορεί να κάνει και την έκπληξη της κούρσας!

   

  7η ιπποδρομία / Ίπποι 3+ ετών / Κούρσα Rating Handicap Band 0-40 / A’ Υποδιαίρεση / 1200 μέτρα.

  Από τα καλύτερα άλογα των δοκιμών της ημέρας ήταν ο ΑΪΡΟΝ ΜΑΪΚ(2) ο οποίος έρχεται και από δυνατή εμφάνιση, έχοντας και άτυχη διαδρομή! Εάν φύγει αμέσως καλά και οδηγήσει, πιστεύω δύσκολα θα χάσει σήμερα! Αν και θα τον ήθελα σε παραπάνω μέτρα, επιλέγω τον ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(1) εδώ! Ιδιαίτερα εάν δοθεί υπέρμετρα γρήγορος ρυθμός από νωρίς, μπορεί να έρθει με ωραίο φίνις και να απειλήσει να ‘’τους σκεπάσει’’ όλους! Κάτι ανάλογο θα πω και για τον ΟΡΚ(5) αρκεί να φύγει καλά από τα κουτιά, να μην εκδηλώσει ιδιορρυθμίες, και να κάνει ένα φίνις 200-300 μέτρων ζητώντας μεγάλο μερτικό στην άφιξη! Εντυπωσιακή εξέλιξη από τον ΛΑΟΦΙΛΟ(6) που αποδεικνύει πως η νίκη του πριν δυο συμμετοχές, μόνο τυχαία δεν ήρθε! Εάν δεν βρει υπέρμετρα γρήγορο ρυθμό από νωρίς και μπει με δυνάμεις στο ίσωμα, θα πρωταγωνιστήσει ξανά!

   

  8η ιπποδρομία / Ίπποι 3+ ετών / Κούρσα Rating Handicap Band 0-50 / 1400 μέτρα.

  Καλός ‘’αλλά λίγος’’ θα πει κάποιος για τον ΑΡΙΩΝΑ(2) στην τελευταία του εμφάνιση! Πιστεύω πάντως πως την ήθελε και αυτή την κούρσα για να έρθει σε απόλυτη ετοιμότητα και θα τον εμπιστευτώ αρκετά σήμερα! Μετά από πολύμηνο ρεπό επέστρεψε ο ΕΚΛΕΚΤΩΡ(5) και δήλωσε ‘’παρών’’ κατακτώντας την δεύτερη θέση αμέσως! Εάν δεν ‘’κολλήσει’’ πολύ πίσω στον πολυπληθή όμιλο και στρώσει βήμα αμέσως, σαφώς και σήμερα θα ζητήσει την νίκη με αξιώσεις! Με πολύ δυνατές δοκιμές κατεβαίνει να διαγωνιστεί ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(8) ο οποίος είναι γνωστό πως είναι άλογο ‘’διαδρομής’’ για να αποδώσει καλά! Και αυτός πρέπει να βρεθεί σε επίκαιρη θέση ώστε να αποφύγει να δέχεται την άμμο και να έχει καλό βήμα και εάν όντως συμβεί αυτό, μπορεί να τους αιφνιδιάσει όλους! Καλό ‘’πέταγμα’’ θέλει ο ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ(6) και να μπει αμέσως στην πρώτη τετράδα, για να ζητήσει την νίκη με αξιώσεις! Την φόρμα την έχει, την ισχυρή ανάβαση την έχει, όλα θα κριθούν στην εκκίνηση για αυτόν!

   

  9η ιπποδρομία / ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ / Ίπποι 3 ετών και άνω / ΒΗΟ / Κλάση C / 2400 μέτρα.

  Δεν νομίζουμε ότι χρήζει μεγάλης ανάλυσης η κούρσα αυτή, δυστυχώς! Τρεις Κλάσεις καλύτερος ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(1) που συμμετέχει με εξαιρετικά ευνοϊκό Ισοζυγισμό! Εάν παίξω γκανιάν εδώ, θα βάλω έτσι ‘’για την κόντρα’’ και κάτι ψιλά στον σκληροτράχηλο ΦΡΕΝΤΣΜΑΝΣ ΚΡΗΚ(3) μιας και όπως θα τον δείτε, θα παρουσιαστεί σε άψογη φόρμα και εικόνα!

   

Επικαιρότητα:

Ενημερώθηκε η στήλη ''Video'' με τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Δευτέρας 20/9/2021 καθώς και με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τον χώρο των συνεντεύξεων!

Πέντε χρόνια χωρίς τον Γιώργο Πολίτη! Δείτε το αφιέρωμα στην μνήμη του κάτω από το κεντρικό μας κείμενο!

Πατώντας επάνω στην στήλη μας ''LIVE ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ'' μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των ιπποδρομιών που προσφέρει ζωντανά εκείνη την στιγμή ο ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σχεδόν 365 ημέρες τον χρόνο, η στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' παρέχει δωρεάν στους επισκέπτες της πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες είτε για τις Ελληνικές είτε για τις ξένες ιπποδρομίες του Αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος! 

 

 

 

sirganian@gmail.com
Banner image
Banner image
Sirganian.gr © 2013