Horse Races

Quality Information

Welcome to Sir Ganian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
Πλήρες ON LINE ΜΑGAZINO για Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες
 • Μια μικρή ανάλυση για την κάθε ιπποδρομία του σημερινού Ελληνικού προγράμματος από τον Sir Ganian.
  Αναρτήθηκε στις 21-06-2021 21:31

   

   

  Καλή επιτυχία στις επιλογές σας

  Sir Ganian

   

   

   

  1η ιπποδρομία / Ίπποι 3+ ετών / Κούρσα Rating Handicap Band 0-30 / 1100 μέτρα.

  Μετά και την τελευταία του –προ μηνός-εμφάνιση που ήταν πολύ δυνατή, ο ΒΑΣΚΑΡΕΛΝΤΙ(1) πραγματοποίησε εξαιρετικές δοκιμές και με άνετο τρόπο! Εάν τις επιβεβαιώσει και επάνω στην κούρσα, θα πρωταγωνιστήσει στην υπόθεση της νίκης! Μετά από σχεδόν 8μηνη αποχή, επιστρέφει στα πράγματα η ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ(6) έχοντας δουλέψει ‘’αθόρυβα’’ από τον προπονητή της! Η σύνθεση της διαδρομής την ευνοεί να οδηγήσει αμέσως, και την θεωρώ ικανή ακόμα και για την έκπληξη στον όμιλο αυτόν! Σχεδόν ίδια αποχή και για τον ΡΑΜΙΕΛ(5) που επιστρέφει εντατικά δουλεμένος και μάλλον κατατάσσεται στα ανερχόμενα άλογα της κούρσας! Εάν δεν αναγκαστεί να ακολουθεί σε εξοντωτικό ρυθμό από νωρίς, μπορεί να πάρει μεγάλο μερτικό στην άφιξη! Μαχητική και φιλότιμη η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(2) διακρίνεται με κάθε μορφής διαδρομή! Ίσως και να ‘’προειδοποίησε’’ στην τελευταία της συμμετοχή, σαφώς και θα την υπολογίσουμε σοβαρά στο παιχνίδι μας!

   

  2η ιπποδρομία / Ίπποι 3+ ετών / Κούρσα Rating Handicap Band 0-60 / 1575 μέτρα.

  Στην τελευταία του συμμετοχή ο ΠΑΡΤΥ ΠΟΠΠΕΡ(2) κέρδισε ‘’στο βήμα του’’ και δείχνει να διέρχεται ίσως και την καλύτερη του φόρμα! Έχει κερδίσει με ανταγωνιστική επίδοση στα μέτρα σαφώς έχει άριστη τύχη για την repetition! Μου άρεσε ο ΦΑΟΥΣΤΟ(3) στην τελευταία του συμμετοχή που ίσως βρει και επικεφαλής διαδρομή! Εάν δεν αναγκαστεί να ανοίξει έντονα τον ρυθμό του από νωρίς, μπορεί να μπει με δυνάμεις στο ίσωμα και επιχειρήσει να αιφνιδιάσει! Από 2 σερί νίκες έρχεται ο ΣΑΛΑΑΣΕΛ(4) ενώ με τις νεότερες δοκιμές του, έδειξε πως ίσως να βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες καταστάσεις τις μέχρι τώρα καριέρας του! Έχει αποδώσει καλά στα μέτρα και με ‘’μαθηματική διαδρομή’’ σε ανάπτυξη, μπορεί να συνεχίσει το σερί των νικών του! Παραλίγο να μας δικαιώσει στο απόλυτο ο ΑΛΑΝΑΡΙ(6) στην τελευταία του συμμετοχή για την επιλογή μας! Όπως και να χει πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, δείχνει σε φόρμα, συμμετέχει με ‘’λογικά βάρη’’ και πρέπει να τύχει προσοχής στο παιχνίδι μας!

   

  3η ιπποδρομία / Ίπποι 4+ ετών / Ίπποι Νικητές 1 Ιπποδρομίας / 1575 μέτρα.

  Βρίσκεται σε απόγειο φόρμας ο ΛΑΪΤΝΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ(2) που εξασφάλισε σήμερα και την πλέον ισχυρή ανάβαση! Είναι από τους πιο έμπειρους στα μέτρα και με καλή επίδοση, θα τον εμπιστευτώ πολύ σήμερα! Μετά από πολύμηνο ρεπό επέστρεψε ο ΣΚΑΪ ΦΛΑΪΕΡ(5) με μια εμφάνιση που άρεσε πολύ! Σίγουρα τον προετοίμασε καλύτερα η κούρσα αυτή, τον ευνοεί η απόσταση γιατί δεν του αρέσει το πολύ γρήγορα στην αρχή και μπορεί σήμερα να πρωταγωνιστήσει! Στοιχεία δυνατού ίππου έδειξε ο ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΘΡΙΛ(6) με τον τρόπο που κέρδισε προχθές και γενικότερα δείχνει ίππος με εξέλιξη! Πρώτη συμμετοχή στα μέτρα αλλά το μεγάλο του βήμα και η εξέλιξη του δείχνουν πως έχει και εδώ μέσα μερτικό! Δεν μας άρεσε ο ΣΕΚΟΝΤ ΛΑΒ(4) προχθές αλλά η διαδρομή που έκανε δεν ταίριαζε με τις ιδιότητες του ενώ δυσφόρησε σε κάποια σημεία! Δεν είναι για πολλά χρήματα αλλά τουλάχιστον στα πολύπλοκα στοιχήματα θα τον υπολογίσω γιατί τον θεωρώ από τους καλούς ίππους του ομίλου!

   

  4η ιπποδρομία / Ίπποι 3+ ετών / Κούρσα Rating Handicap Band 0-50 / 1400 μέτρα.

  Κάπως ιδιόρρυθμη φοράδα η ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΥ(1) στο να στρώσει βήμα αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρόσφατη εμφάνιση της! Εάν βρεθεί αμέσως με τα πρώτα άλογα και δεν δέχεται την άμμο, παρά τα 61 κιλά της μπορεί στην τελική ευθεία να ζητήσει την νίκη! Πολύμηνο το ρεπό για τον ΑΜΠΙΕΝΤ(4) όμως είναι από τα πιο καλοδουλεμένα άλογα της ημέρας και με εξαιρετικές δοκιμές! Σαφώς και ανήκει στα ποιοτικά καλύτερα άλογα της κούρσας και με σωστή κατανομή δυνάμεων, μπορεί να πρωταγωνιστήσει με την επιστροφή του! Με πολλές ανακοπές, δυσφορία και προβλήματα ο ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ(2) στην τελευταία του συμμετοχή! Δεν είναι αυτή η εικόνα του, δεν είναι κάτι το εξαιρετικό βέβαια αλλά είναι σαφώς καλύτερος και εάν σήμερα ακολουθεί ευχάριστα και χωρίς προβλήματα, τον θεωρώ ικανό ακόμα και για την έκπληξη στο στοίχημα και βλέπουμε! Καλής ποιότητας 3ετής ίππος είναι ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ(6) που έρχεται από νίκη ενώ κάνει πρώτη συμμετοχή στα μέτρα! Λογικά θα τον ευνοήσουν γιατί δείχνει ‘’βαρύ άλογο’’ και εάν οι πρώτοι πάνε γρήγορα πολύ, μπορεί να ευνοηθεί στο φίνις του!

   

  5η ιπποδρομία / Φοράδες 3 ετών και άνω / Β.Η.Ε. / 1200 μέτρα.

  Μπορεί να είναι 8 ετών η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(2) που γύρισε πρόσφατα από μεγάλο ρεπό και έτρεξε δυνατά, ήταν όμως και εξαιρετική στις νεότερες μακρινές δοκιμές της και με άνεση! Την ευνοεί ο Ισοζυγισμός, έχει από τις πιο δυνατές επιδόσεις στα μέτρα, θα την εμπιστευτούμε πολύ! Με χαμηλά βάρη και με εξαιρετική φυσική κατάσταση αυτή την εποχή, παρουσιάζεται η ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ(5). Εάν βρεθεί αμέσως με τις πρώτες φοράδες –πόσο μάλλον εάν οδηγήσει-μπορεί να ζητήσει την νίκη ακόμα και με αξιώσεις! Μπορεί να μην πρωταγωνίστησε η ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ(1) προσφάτως όμως θεωρώ πως για την διαδρομή που βρήκε, η φοράδα προειδοποίησε! Έχει πολύ δυνατή επίδοση στα μέτρα και παρά τα 62 κιλά της, θα αναζητήσω την έκπληξη από αυτήν! Σκληρή και φιλότιμη η ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ(3) έχει μάθει να αποδίδει με κάθε μορφής διαδρομή! Μάλλον ήθελε κάποιες κούρσες για να έρθει ‘’στην θέση της’’ και δεν θα την αγνοήσω στο στοίχημα μας!

   

  6η ιπποδρομία / Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου / Ίπποι 3+ ετών / Β.Η. / Κούρσα Listed, Κλάση Α’ / 1800 μέτρα.

   Λίγα άλογα μέσα στην κούρσα αλλά δύσκολα αφήνεις κάποιον ‘’απ’ έξω’’ εδώ! Νικητής ντέρμπι ο ΡΕΒΑΜΠ(4)  που κάνει πρώτη συμμετοχή στα μέτρα και έρχεται και από κούρσα που τον προετοίμασε απόλυτα! Με πολύ ευνοϊκό Ισοζυγισμό συμμετέχει ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(3) που πρόσφατα κέρδισε διαδρομή WINTER CHALLENGE θα λέγαμε με…επικό τρόπο, ενώ έχει και πολύ δυνατή επίδοση στα μέτρα! Στην ίδια κούρσα ίσως να έχασε και άδικα την νίκη ο ΑΠΛΗΚΤΟΝ(1) ο οποίος αποτελεί από τα καλύτερα άλογα της ηλικίας του και είναι υπόδειγμα μαχητή ίππου και με ένα σταθερό βήμα που …εξοντώνει τους αντιπάλους του! Η επιλογή είναι δική σας, πάνω από όλα ας απολαύσουμε την κούρσα που ίσως έχει μια υπέρ-θεαματική τελική ευθεία!

   

  7η ιπποδρομία / Ίπποι 3+ ετών / Κούρσα Rating Handicap Band 0-40 / 1100 μέτρα.

  Από τις πιο ‘’ανοιχτές διαδρομές’’ της ημέρας! Εάν καταφέρει να οδηγήσει αμέσως ο ΓΟΥΟΡΙΛΥ(3) μπορεί και να απλοποιήσει την υπόθεση της νίκης! Η ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ(2) όλο ‘’και ανεβαίνει’’ κούρσα με την κούρσα! Εξασφάλισε ισχυρή ανάβαση , την περιμένω να κάνει πολύ καλύτερη επίδοση στα μέτρα και θα την υπολογίσω σοβαρά! Ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΤΣΑΛΕΝΤΖΕΡ(7) θεωρώ πως έκανε την πρώτη συμμετοχή του στην Ελλάδα με τρόπο ώστε ‘’να φάει την κούρσα’’ σαν προπόνηση! Τρέχει με χαμηλά βάρη, είναι πανέτοιμος, τον θεωρώ εκ των καλύτερων ίππων εδώ και μπορεί να αιφνιδιάσει! Το μεγάλο ‘’μπαμ’’ πήγε να κάνει η ΣΟΣΣΟΥΝΤΙΟ(6) μετά από πολύμηνη αποχή αφού δεν ήταν στις προτιμήσεις των παικτών! Ασταθής σε απόδοση αλλά επίσης ‘’στην μέρα της’’ σαφώς μπορεί και σε τέτοιους ομίλους να απειλεί! Εάν τα πρώτα άλογα πάνε πολύ γρήγορα από νωρίς, μπορεί η φοράδα να πάρει μεγάλο μερτικό στην τελική άφιξη!

   

Επικαιρότητα:
Σας ευχαριστούμε πολύ για την επισκεψιμότητα σας στο ON LINE MAGAZINO και ιδιαίτερα για τα τόσα πολλά πρακτορεία! Είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας για τις τόσες ώρες δουλειάς ώστε να συγκεντρωθούν και να αναλυθούν όλα αυτά τα στοιχεία!

 

Ενημερώθηκε η στήλη ''Video'' με τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Τρίτης 22/6/2021 καθώς και με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τον χώρο των συνεντεύξεων!

Πατώντας επάνω στην στήλη μας ''LIVE ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ'' μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των ιπποδρομιών που προσφέρει ζωντανά εκείνη την στιγμή ο ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σχεδόν 365 ημέρες τον χρόνο, η στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' παρέχει δωρεάν στους επισκέπτες της πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες είτε για τις Ελληνικές είτε για τις ξένες ιπποδρομίες του Αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος! 

 

 

 

sirganian@gmail.com
Banner image
Banner image
Sirganian.gr © 2013