Horse Races

Quality Information

Welcome to Sir Ganian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
Πλήρες ON LINE ΜΑGAZINO για Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες
 • Χωρίς πιστοποιητικά πλέον η είσοδος στα πρακτορεία ΟΠΑΠ!
  Αναρτήθηκε στις 03-05-2022 14:39

   

   Χωρίς πιστoποιητικά η είσοδος στα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY!

  Η διασκέδαση και το παιχνίδι συνεχίζονται με ασφάλεια!

     Χωρίς επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή της βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου πραγματοποιείται πλέον η είσοδος στα καταστήματα OΠΑΠ και PLAY, σε συνέχεια των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

  Οι πελάτες, τόσο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ όσο και στα καταστήματα PLAY, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν με ασφάλεια στιγμές διασκέδασης και παιχνιδιού καθημερινά. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή τα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ αποτέλεσαν πρότυπο συμμόρφωσης στα μέτρα ενάντια στη διάδοση του κορωνοϊού.

  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρήση μάσκας εντός των καταστημάτων παραμένει υποχρεωτική για όλους. Επιπλέον, στα πρακτορεία ΟΠΑΠ προωθούνται οι ανέπαφες συναλλαγές με τη χρήση καρτών.

Επικαιρότητα:
Έκτακτη επικαιρότητα: Boήθημα-προκαταβολή 30 εκατομμυρίων ευρώ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και νέα φορολόγηση σε παιχνίδια αριθμών, πχ Κίνο, Τζόκερ κλπ. Ήρθε η ώρα να δούμε εάν όντως η κυβέρνηση θα τείνει χέρι βοηθείας στον ιππόδρομο ή...θα τον κλείσει!

Δείτε κάτω από την κεντρική μας στήλη, την τροπολογία που πέρασε στην Βουλή η κυβέρνηση για νέα-μεγάλη-φορολόγηση των κερδών σε παιχνίδια του ΟΠΑΠ, στα λεγόμενα ''αριθμοπαιχνίδια'', όπως είναι το Κίνο, το Λόττο, το Τζόκερ κλπ. Ακόμα και την Παρασκευή 1/7/2022 ''φεύγουν'' προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 30 εκατομμύρια ευρώ ως ''προκαταβολή'' για το 2022 και ως ''βοήθημα''! Για να δούμε εάν ο κ. Σταϊκούρας θεωρεί πως κάποιοι πρέπει να βοηθηθούν και κάποιοι πρέπει...να πνιγούν!

Μπορείτε να δείτε τον Ισοζυγισμό της Δευτέρας 4/7/2022 κάτω από την κεντρική μας στήλη! Πέντε Ελληνικές κούρσες έβγαλαν οι εγγραφές της Τετάρτης.

Ενημερώθηκε η στήλη μας ''Video'' με τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Δευτέρας 27/6/2022 καθώς και με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τον χώρο των συνεντεύξεων! 

Ενημερώθηκε η στήλη του ΑΛΟΓΟΒΛΕΨΙΑ με ότι είδαμε και ακούσαμε εντός και ...εκτός στίβου, στις Ελληνικές ιπποδρομίες της Δευτέρας 27/6/2022.

Όσοι δεν μπορείτε να δείτε τις κούρσες (live streaming) μέσω του Google Chrome, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του Mozilla Firefox και θα παίζει κανονικά! Όσοι μπαίνετε μέσω της ιστοσελίδας μας, απλά πατάτε στην στήλη ''Live Ιπποδρομίες'' και συνδέεστε κανονικά με το πρόγραμμα εκείνης της στιγμής!

Αποχαιρετώ την στοιχηματική εφημερίδα KING BET μετά από 15 χρόνια! Τίποτα δεν κρατάει για πάντα και όλα έχουν κάποτε ένα τέλος! Δυστυχώς η εφημερίδα άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, ο νέος ιδιοκτήτης έχει τους δικούς του ανθρώπους για τον ιππόδρομο (που παρ' ότι δεν αναφέρουν καν ψευδώνυμο, από τον τρόπο γραφής, μάλλον ξέρω ποιος είναι...) και έτσι, δεν έχω, παρά να ευχηθώ στην νέα ιδιοκτησία μεγάλες πωλήσεις και πολλές επιτυχίες! Δεν έχει σημασία εάν δεν είμαι πια εκεί, πέρασα 15 χρόνια από την ζωή μου γράφοντας εκεί! Σας παραθέτω και το link για την ενημέρωση σας:

Άλλαξε χέρια η στοιχηματική εφημερίδα KING BET:

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελπιδοφόρο ''μήνυμα'' η τροποποίηση του προγράμματος του 2ου Τριμήνου 2022 με τις τρείς τελευταίες συγκεντρώσεις του Ιούνη  να έχουν αύξηση των επάθλων σε όλες τις Κατηγορίες!

Αλλαγή στην διαδικασία των εγγραφών από 14/6/2022 έως και 31/8/2022. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα γίνονται δεκτές κούρσες 5 ίππων, αρκεί να είναι 3 διαφορετικών προπονητών!

Πατώντας επάνω στην στήλη μας ''LIVE ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ'' μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των ιπποδρομιών που προσφέρει ζωντανά εκείνη την στιγμή ο ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σχεδόν 365 ημέρες τον χρόνο, η στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' παρέχει δωρεάν στους επισκέπτες της πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες είτε για τις Ελληνικές είτε για τις ξένες ιπποδρομίες του Αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος! 

 

 

 

sirganian@gmail.com
Banner image
Banner image
Sirganian.gr © 2013