Horse Races

Quality Information

Welcome to Sir Ganian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
Πλήρες ON LINE ΜΑGAZINO για Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες
 • Πληρωμή λογαριασμών & πλούσια δώρα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ!
  Αναρτήθηκε στις 08-10-2021 14:48

   

  Εύκολη πληρωμή λογαριασμών και κληρώσεις για πλούσια δώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ!

  Συμμετοχή σε εβδομαδιαίες κληρώσεις με κάθε πληρωμή λογαριασμού!

   

   

  Πώς θα πληρώσετε φόρους και λογαριασμούς διεκδικώντας πλούσια δώρα!

  Με κάθε πληρωμή στα καταστήματα ΟΠΑΠ συμμετέχετε σε εβδομαδιαίες κληρώσει!

   

   

  Έναν παραπάνω λόγο για να επιλέξουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν όσοι επιθυμούν να πληρώσουν τις οφειλές στην εφορία και τους λογαριασμούς τους, εύκολα και γρήγορα, χωρίς ουρές και αναμονή.

  Από τις 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, η εξόφληση λογαριασμών μέσω της υπηρεσίας Tora, δίνει, επιπλέον, στον κόσμο την ευκαιρία να διεκδικήσει πλούσια δώρα.

  Όπως εξηγεί ο κ. Βαγγέλης Μοδές, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι, «με κάθε πληρωμή λογαριασμού, κερδίζεις 1 συμμετοχή στην εβδομαδιαία κλήρωση και διεκδικείς δώρα, όπως iphone, τηλεοράσεις, tablets και δώρο-επιταγές για τα καταστήματα Public. Αρκεί μόνο κάποιος να καταχωρίσει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του μετά την εξόφληση του λογαριασμού. Η εβδομαδιαία κλήρωση πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα. Η πρώτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου και η όγδοη και τελευταία στις 22 Νοεμβρίου».

  Πληρωμές φόρων και λογαριασμών σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ

  Η υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών, που είναι διαθέσιμη σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, έχει «λύσει τα χέρια» σε πολύ κόσμο που θέλει να αποφύγει τις ουρές και τον συνωστισμό. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, διευκολύνοντας τους φορολογούμενους στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου.

  «Εκτός από οφειλές στην εφορία, που είναι τώρα επίκαιρες, μέσω της υπηρεσίας Tora εξοφλούνται, επίσης, όλοι οι λογαριασμοί ενός νοικοκυριού. Συγκεκριμένα, σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet, ηλεκτρισμός και φυσικό αέριο, ύδρευση, ασφάλειες και συνδρομητική τηλεόραση, ανεξαρτήτως παρόχου. Έχουμε σταθερό πελατολόγιο με ανθρώπους που εκμεταλλεύονται το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μας. Προσφέρουμε υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών καθημερινά, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο. Έχουμε πελάτες που θα περάσουν μετά τη δουλειά τους, το απόγευμα, ή ακόμα και το Σάββατο το πρωί», τονίζει ο κ. Μοδές.

Επικαιρότητα:
Έκτακτη επικαιρότητα: Boήθημα-προκαταβολή 30 εκατομμυρίων ευρώ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και νέα φορολόγηση σε παιχνίδια αριθμών, πχ Κίνο, Τζόκερ κλπ. Ήρθε η ώρα να δούμε εάν όντως η κυβέρνηση θα τείνει χέρι βοηθείας στον ιππόδρομο ή...θα τον κλείσει!

Δείτε κάτω από την κεντρική μας στήλη, την τροπολογία που πέρασε στην Βουλή η κυβέρνηση για νέα-μεγάλη-φορολόγηση των κερδών σε παιχνίδια του ΟΠΑΠ, στα λεγόμενα ''αριθμοπαιχνίδια'', όπως είναι το Κίνο, το Λόττο, το Τζόκερ κλπ. Ακόμα και την Παρασκευή 1/7/2022 ''φεύγουν'' προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 30 εκατομμύρια ευρώ ως ''προκαταβολή'' για το 2022 και ως ''βοήθημα''! Για να δούμε εάν ο κ. Σταϊκούρας θεωρεί πως κάποιοι πρέπει να βοηθηθούν και κάποιοι πρέπει...να πνιγούν!

Μπορείτε να δείτε τον Ισοζυγισμό της Δευτέρας 4/7/2022 κάτω από την κεντρική μας στήλη! Πέντε Ελληνικές κούρσες έβγαλαν οι εγγραφές της Τετάρτης.

Ενημερώθηκε η στήλη μας ''Video'' με τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Δευτέρας 27/6/2022 καθώς και με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τον χώρο των συνεντεύξεων! 

Ενημερώθηκε η στήλη του ΑΛΟΓΟΒΛΕΨΙΑ με ότι είδαμε και ακούσαμε εντός και ...εκτός στίβου, στις Ελληνικές ιπποδρομίες της Δευτέρας 27/6/2022.

Όσοι δεν μπορείτε να δείτε τις κούρσες (live streaming) μέσω του Google Chrome, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του Mozilla Firefox και θα παίζει κανονικά! Όσοι μπαίνετε μέσω της ιστοσελίδας μας, απλά πατάτε στην στήλη ''Live Ιπποδρομίες'' και συνδέεστε κανονικά με το πρόγραμμα εκείνης της στιγμής!

Αποχαιρετώ την στοιχηματική εφημερίδα KING BET μετά από 15 χρόνια! Τίποτα δεν κρατάει για πάντα και όλα έχουν κάποτε ένα τέλος! Δυστυχώς η εφημερίδα άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, ο νέος ιδιοκτήτης έχει τους δικούς του ανθρώπους για τον ιππόδρομο (που παρ' ότι δεν αναφέρουν καν ψευδώνυμο, από τον τρόπο γραφής, μάλλον ξέρω ποιος είναι...) και έτσι, δεν έχω, παρά να ευχηθώ στην νέα ιδιοκτησία μεγάλες πωλήσεις και πολλές επιτυχίες! Δεν έχει σημασία εάν δεν είμαι πια εκεί, πέρασα 15 χρόνια από την ζωή μου γράφοντας εκεί! Σας παραθέτω και το link για την ενημέρωση σας:

Άλλαξε χέρια η στοιχηματική εφημερίδα KING BET:

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελπιδοφόρο ''μήνυμα'' η τροποποίηση του προγράμματος του 2ου Τριμήνου 2022 με τις τρείς τελευταίες συγκεντρώσεις του Ιούνη  να έχουν αύξηση των επάθλων σε όλες τις Κατηγορίες!

Αλλαγή στην διαδικασία των εγγραφών από 14/6/2022 έως και 31/8/2022. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα γίνονται δεκτές κούρσες 5 ίππων, αρκεί να είναι 3 διαφορετικών προπονητών!

Πατώντας επάνω στην στήλη μας ''LIVE ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ'' μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των ιπποδρομιών που προσφέρει ζωντανά εκείνη την στιγμή ο ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σχεδόν 365 ημέρες τον χρόνο, η στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' παρέχει δωρεάν στους επισκέπτες της πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες είτε για τις Ελληνικές είτε για τις ξένες ιπποδρομίες του Αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος! 

 

 

 

sirganian@gmail.com
Banner image
Banner image
Sirganian.gr © 2013