Welcome to SirGanian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
 • Οι Χορηγοί μας, σας καλώς ορίζουν στην ιστοσελίδα του Sir Ganian!

   

  Κύριος Χορηγός της ιστοσελίδας μας είναι οι Στάβλοι Καλαμαριάς ιδιοκτησίας κα. Καλλιόπης Κύρκου και εκπροσώπησης από τον κ. Δημήτρη Τούλη.

  Χορηγοί επίσης της ιστοσελίδας μας είναι η Εταιρία Διεθνών Μεταφορών Ίππων του κ. Ιωάννης Βασιλείου, οι Στάβλοι Ippotrust του κ. Ν.Κουστουβέλη, η κα. Πάολα Κονσετίνι - Ξεπαπαδάκη για την προώθηση της εταιρίας Μαστολογίας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. ο Κωνσταντίνος Γεωργίου, ιδιοκτήτης δρομώνων ίππων και βοηθός προπονητή και οι GEM Stables της κα. Χριστίνας Ορφανού και του κ. Χρήστου Μακαρίτη.  

  Διευκρινίζω πως οι Χορηγοί μας δεν παρεμβαίνουν με οποιοδήποτε τρόπο στην κριτική και στις απόψεις του Sir Ganian σε ιπποδρομιακά θέματα (αγωνιστικά και μη) ακόμα και εάν τύχει να αφορά τον δικό τους Στάβλο σε κάθε περίπτωση!

  Πάμε να δούμε ένα ‘’μίνι βιογραφικό’’ που αφορά τον κάθε χορηγό μας:

  Οι Στάβλοι Καλαμαριάς δημιουργήθηκαν πριν οκτώ χρόνια! Είναι ιδιοκτησίας της κα. ΚαλλιόπηςΚύρκου (επιχειρηματίας) – Μονοπρόσωπη ΕΠΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη, ενώ διατηρεί και ένα μικρό ιπποφορβείο στην Καβάλα. Ο στάβλος αυτή την χρονική στιγμή απαριθμεί 22 ίππους  Εκπρόσωπος και νομίμως αναγνωρισμένος από την Φ.Ε.Ε. των Στάβλων Καλαμαριάς είναι ο επίσης επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Τούλης ενώ αποκλειστικός προπονητής όλων των ίππων του Στάβλου είναι ο Γιώργος Καμούτσης!

  Τα χρώματα που διαγωνίζονται οι Στάβλοι Καλαμαριάς είναι μπλούζα κόκκινη με ένα μεγάλο λευκό αστέρι εμπρός-πίσω, και μικρότερα λευκά αστέρια στα μανίκια. Το κράνος του αναβάτη φέρει κόκκινο χρώμα με μικρά λευκά αστέρια.

   

   

   

   

   

   Εταιρία Διεθνών Μεταφορών Ίππων  κ. Ι. Βασιλείου. Κλικάρετε επάνω στο εικονίδιο ώστε να μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας, καθώς να δείτε και το βιογραφικό του ιδιοκτήτη της και χορηγού μας! 

   

   

  Καλώς ορίζουμε στους Χορηγούς της ιστοσελίδας μας τον κ. Νίκο Κουτσουβέλη, ιδιοκτήτη των Στάβλων IPPOTRUST. Ο εν λόγω ιδιοκτήτης μπήκε στον χώρο των ιπποδρομιών το 2013 συνεργαζόμενος με τον προπονητή Λ. Σιγάλα. Σήμερα διαθέτει έναν στάβλο με 15 ίππους και συνεργάζεται πλέον κυρίως με τον προπονητή Χάρη Χαραλάμπους και με κάποια άλογα με τον προπονητή Σπύρο Μαυρόπουλο.

  Είναι γεγονός πως είχε ξεκινήσει πιο δειλά αρχικά στον ιπποδρομιακό χώρο αλλά πολύ γρήγορα, δημιούργησε έναν αρκετά μεγάλο στάβλο με τα παραπάνω άλογα! Ο κ. Νίκος Κουτσουβέλης είναι επιχειρηματίας και ανήκει στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης Ergo-Pack :  http://www.ergo-pack.gr/

  Η μπλούζα που διαγωνίζονταν τα άλογα του ήταν στην αρχή η ΤΥΡΚΟΥΑΖ και τώρα πλέον οι Στάβλοι IPPOTRUST διαγωνίζονται με τα χρώματα μπλούζα ΒΕΡΑΜΑΝ με ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ αστέρι.

  * Να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο του ιπποδρόμου κ. Νίκο Κουτσόμυλο ο οποίος μας παραχώρησε από το Αρχείο του τις παρακάτω φωτογραφίες, και μάλιστα ανταποκρίθηκε και άμεσα στο αίτημα μας! 

   

   

   

  Να διευκρινήσουμε ότι η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία δεν είναι Χορηγός της ιστοσελίδας. Όμως η σύζυγος του παγκοσμίου φήμης Μαστολόγου κ. Ξεπαπαδάκη Γρηγόρη, η κα. Πάολα Κοσεντίνι Ξεπαπαδάκη πέρα από τον χώρο της ιππασίας, ξεκίνησε το 2016 να δραστηριοποιείται και ως ιδιοκτήτρια δρομώνων ίππων στον Ελληνικό ιππόδρομo έχοντας μάλιστα δημιουργήσει έναν στάβλο με 21 άλογα, με αποκλειστικό προπονητή των ίππων τον Χάρη Χαραλάμπους και είναι η ίδια εκ των Χορηγών της ιστοσελίδας μας! Η μπλούζα του εν λόγω Στάβλου είναι πράσινη με αστέρια πορτοκαλί και πορτοκαλί καπέλο με πράσινα αστέρια!

  Θεωρούμε λοιπόν ακόμα και υποχρέωση μας να υπάρχει και μια ''ξεχωριστή γωνιά'' εδώ στην ιστοσελίδα μας που να αναφέρεται στην εταιρία ΕΜΕΙΣ όπου εάν ''κλικάρεται'' επάνω στο εικονίδιο της εταιρίας, θα δείτε και θα ενημερωθείτε για πολλά πράγματα  σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρίας, καθώς και το τεράστιο έργο -δώρο ζωής θα έλεγα -που προσφέρει σε χιλιάδες κόσμο ο ιατρός κ. Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης και οι Συνεργάτες του!

   

   

   

   

   

   

  Κωνσταντίνος Γεωργίου:

  Μπήκα στη σχολή μαθητευόμενων αναβατών το 1984, καβάλησα το 1986, πρώτη ίππευση με τον ίππο ΜONTANA προπόνησης Λουκά Πανουργιά ιδιοκτησίας Σ. Σπασσώφ. Συνεργασίες με πολλούς ιδιοκτήτες εκ των οποίων οι Αλεξάνδρα και Ιωάννης Χανδρής(τους οποίους τους ευχαριστώ πολύ για την πολυετή μας συνεργασία η οποία ήταν άψογη σε όλη τα επίπεδα και συνεχίζει να είναι) Μαργαρίτης, Κακέτσης,Διονυσίου,Παρασκευόπουλος,Αλεξίου,Χατζηνικόλας,Τερζής,Χαραλαμπόπουλος,Σαλονίκης, Αντωνάκος,  Στάβλοι Λας Βέγκας της κα. Άννας Κεράτσα, και πάρα πολλούς ακόμη.

  Συνεργασίες με προπονητές όπως Λ.Πανουργιάς, Δ.Γιαννούλης, Α.Καστρινός, Κ.Μαυράκης Η.Πολυκανδρίτης,Ε.Σολομωνίδης,Χρ.Σαλασίδης,Γ.Σαντοριναίος,Χ.Χαραλάμπους,Α.Γιατράς, Χρ.Θεοδωράκης,Χ.Λύμπουρας και πολλοί άλλοι και φυσικά ο Βασίλης Κεράτσας και η Ειρήνη Κεράτσα με την οποία παντρεύτηκα το Φεβρουάριο του 2007 και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, την Άννα και τον Βασίλη.

  Τελείωσα την καριέρα μου ως αναβάτης το 2010 μετά από σοβαρό ατύχημα στο σταρτ με τον ίππο ΟΥΣΑΡΟΣ προπόνησης Α.Καμούτση και ιδιοκτησίας Δ.Τούλη έχοντας κάνει 9500 ιππεύσεις! Πήρα δύο Ντέρμπι (το 2002 με το ΜΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΟ  και το 2003 με την ΠΟΛΙΤΕΙΑ).Κατέκτησα όλες τις κύριες ιπποδρομίες αλλά λείπουν από τη συλλογή μου το Κριτήριο Διετών και το έπαθλο Ταχύτητος.

  Μπήκα στη σχολή προπονητών το 2010 και αποφοίτησα το 2011 και έκτοτε είμαι βοηθός προπονητού δίπλα στη γυναίκα μου προπονήτρια Ειρήνη Κεράτσα.

  Μεγάλη σχολή ο στάβλος αυτός όταν έχεις δίπλα σου ένα Βασίλη και μια Ειρήνη Κεράτσα που καθημερινώς σου εμπλουτίζουν τις γνώσεις σου!

   

   

  G.E.M. Stables 

  Χριστίνα Ορφανού: Ασχολούμαι με το χώρο της ιππασίας από 9 ετών.Ηταν κάτι το οποίο ζήτησα εγώ από τους γονείς μου καθώς το άλογο ήταν στο αίμα μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ίππευα για το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας (ΚΕΙΠΠ) και λάμβανα μέρος σε αγώνες. Μετά από μια διακοπή λίγων ετών, λόγω υποχρεώσεων, ασχολήθηκα ξανά με το άθλημα το 1996 μέχρι και σήμερα. Έχω συνεργαστεί με τον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων (ΙΟΜ), με τον Ιππικό Όμιλο Καλυβίων (ΙΟΚΑΛ) όπου διετέλεσα και πρόεδρος του ΔΣ και αυτή τη στιγμή είμαι στην Ιππικό Όμιλο Βόρειων Προαστείων (ΙΟΒΟΠ).

  Έχω στην ιδιοκτησία μου 2 εν ενέργεια άλογα εκ των οποίων με το ένα λαμβάνω μέρος σε αγώνες στη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

  Χρήστος Μακαρίτης: Το επάγγελμα μου αυτό του πιλότου ήταν και εμένα ένα παιδικό όνειρο και αισθάνομαι τυχερός που το πραγματοποίησα και προνομιούχος που κάνω αυτό που αγαπώ.
  Το επάγγελμα μου καθώς και η σχέση μου με το άλογο είναι μέσα στο DNA μου.
  Ο πατέρας μου ήταν επίσης κυβερνήτης της Ολυμπιακής Αεροπορίας και ένα απο τα μεγάλα του πάθη ήταν και τα άλογα.
  Από την παιδική μου ηλικία είχα εικόνες από τον ιππόδρομο στο δέλτα και συχνές επισκέψεις στον στάβλο του πολύ καλού του φίλου Μάικ Χαραλάμπους.
  Δυστυχώς δεν βρίσκονται πια εν ζωή, αλλά είμαι βέβαιος πως ακόμα και τώρα εκεί ψηλά, έχουν πολλά να πούνε.
  Οι εικόνες αυτές της παιδικής μου ηλικίας ξαναγύρισαν αφότου γνώρισα την σύζυγο μου το 2000. Το μεγάλο πάθος της είναι τι άλλο...Τα άλογα!
  Από τότε είμασταν σε σχεδόν καθημερινή βάση σε ιππικούς ομίλους, σε αγώνες ιππασίας ως ιδιοκτήτες αλόγων υπέρ-πήδησης εμποδίων με την αμαζόνα σύζυγο μου.
  Αυτήν την στιγμή έχω στην ιδιοκτησία μου δυο άλογα ιπποδρόμου σε ένα συγκρότημα στάβλων στον ιππόδρομο που έχουμε από κοινού επιμεληθεί με την σύζυγο μου με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα φιλόξενο περιβάλλον, υψηλής αισθητικής ώστε να συμβάλλουμε και εμείς με τον τρόπο μας σε αυτήν την προσπάθεια αναβάθμισης των εγκαταστάσεων και της συνολικής εικόνας.

   

   

Sirganian.gr © 2013