Welcome to SirGanian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
 • Μια μικρή ανάλυση για την κάθε ιπποδρομία του σημερινού Ελληνικού προγράμματος από τον Sir Ganian.
  Αναρτήθηκε στις 15-06-2019 17:08

   

   


   

  1η ιπποδρομία / Ίπποι 3+ ετών / Β.Η.Ε. – Κούρσα Ειδικών Όρων / 1.800 μέτρα.

  Ποιοτικά ανώτερο άλογο ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(1) εδώ μέσα, δεν είναι είδηση αυτό! Συμμετέχει με πολύ ευνοϊκό ισοζυγισμό, έχει την καλύτερη επίδοση στα μέτρα για τον όμιλο, δύσκολα θα χάσει! Άλογο ‘’σκληρών ιδιοτήτων’’ ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(2) το οποίο βρίσκεται σε μεγάλη αγωνιστική άνοδο! Εάν για κάποιον λόγο υστερήσει ο πρώτος, πιθανότατα θα πρωταγωνιστήσει αυτός στην υπόθεση της νίκης! Το ολιγομελές σχήμα του ομίλου ευνοεί τον ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(3) ο οποίος είναι και έτοιμος πλέον από φυσική κατάσταση μετά και την κούρσα που έκανε πρόσφατα!

  2η ιπποδρομία / Φοράδες 4 ετών και άνω, Μέδεν / Κλάση Στ’ – Ι.Ε.Ε. / 1.100 μέτρα.

  Με τα στοιχεία που έδειξε η ΑΛΛΕΪΦΑ(4) στο ντεμπούτο της στις ιπποδρομίες, λογικό να ξεκινήσουμε από αυτήν εδώ μέσα! Σαφώς και αναμένεται ‘’πιο ψημένη’’ σήμερα με την όλη διαδικασία της κούρσας, έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη! Η πλέον σταθερή και φιλότιμη φοράδα του ομίλου η ΕΞΤΡΙΜΛΥ(1) πέφτει συνεχώς επάνω ‘’σε περιπτώσεις’’ και μένει στην δεύτερη θέση! Εάν οδηγήσει αμέσως και παρά τα 60 κιλά που διαγωνίζεται, θα βάλει δύσκολα σε όλες τις φοράδες! Ντεμπούτο στις ιπποδρομίες για την Ελλάδα για την ΜΟΓΓΥ(3) που φαίνεται να έχει διάφορα προβλήματα αλλά συγχρόνως έχει και ‘’καλό αίμα’’, τουλάχιστον σε σχέση με τον όμιλο! Εάν δεν επηρεαστεί υπέρμετρα από την μεγάλη της αποχή, θα πρωταγωνιστήσει! Αντιφατική η ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΪ(5) σε σχέση με την τελευταία της εμφάνιση και τις εξαιρετικές δοκιμές της! Εάν φύγει αμέσως καλά και βρεθεί με τις πρώτες φοράδες στην εσωτερική, μπορεί να πάρει μεγάλο μερτικό στην τελική άφιξη!

  3η ιπποδρομία / Φοράδες 3 ετών και άνω / Β.Η.Ε. / 1.100 μέτρα.

  Παρά τα 62,5 κιλά που διαγωνίζεται η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(1) θα ξεκινήσω από αυτήν εδώ μέσα! Είναι πανέτοιμη πλέον μετά την κούρσα που έκανε, την ευνοεί η απόσταση και εάν οδηγήσει αμέσως, θα ζητήσει την νίκη με αξιώσεις! Στις ποιοτικά ανώτερες φοράδες του ομίλου ανήκει η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(2) που έρχεται και από δυνατή εμφάνιση! Εάν πάνε πολύ γρήγορα οι πρώτες φοράδες από νωρίς, θα ευνοηθεί και στο φίνις της! Σε κορυφαία φόρμα βρίσκεται η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(5) που έρχεται από πρωταγωνιστικές εμφανίσεις ενώ συμμετέχει και με χαμηλά βάρη! Εάν δεν κλειστεί πολύ πίσω από το 1 κουτί που έχει και στρώσει βήμα αμέσως, θα πρωταγωνιστήσει ξανά! Ευνοϊκός ο ισοζυγισμός για την ΠΟΣΤΜΠΑΝΓΚ(4) που φαίνεται μετά και τις νεότερες δοκιμές της πως έχει έρθει σε απόλυτη ετοιμότητα! Εάν βρεθεί αμέσως με τις 2-3 πρώτες φοράδες του ομίλου στην εκκίνηση, θα αποτελέσει από τις βασικότερες υποψήφιες για την νίκη!

  4η ιπποδρομία / Ίπποι 6 ετών και άνω / Β.Η.Ε. / 1.300 μέτρα.

  Ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ (2) στην τελευταία του εμφάνιση έδειξε πως ‘’θυμήθηκε’’ τον πραγματικό του εαυτό πρωταγωνιστώντας για την υπόθεση της νίκης! Συμμετέχει με ευνοϊκό ισοζυγισμό, εάν πλασαριστεί αμέσως στα 2-3 πρώτα άλογα με την εκκίνηση, θα ζητήσει την νίκη με αξιώσεις! Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(5) εδώ και καιρό! Θα επιχειρήσει να οδηγήσει αμέσως την κούρσα, να κάνει μια διαφορά 2-3 μηκών και να παλέψει ώστε να μείνει εκεί μέχρι τέλους! Εάν για κάποιον λόγο οι πρώτοι ίπποι πάνε αρχικά εξαιρετικά γρήγορα, θα ευνοηθεί στο φίνις του ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(3) που έρχεται από 2 νίκες ώστε ‘’να τους σκεπάσει’’ λίγο πριν τον τερματισμό! Για την εμφάνιση του ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(1) όλα θα εξαρτηθούν από την εκκίνηση του και τις ιδιορρυθμίες του! Εάν φύγει αμέσως καλά ‘’και μπει στην κούρσα’’ χωρίς ανακοπές, μπορεί να τον δούμε να πάρει μεγάλο μερτικό στην τελική άφιξη!

  5η ιπποδρομία / Ίπποι 5+ ετών, Κλάση Στ’ και Ίπποι 6+ετών, Κλάση Ε’ / 1.200 μέτρα.

  Έχουμε ξαναπεί πως ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2) είναι άλογο ‘’συγκεκριμένης διαδρομής’’ για να αποδώσει τα μέγιστα! Βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα, έχει κερδίσει στα μέτρα με ανταγωνιστική επίδοση και εάν ακολουθεί από νωρίς χωρίς ‘’συρτάρια’’, θα πρωταγωνιστήσει στην υπόθεση της νίκης! Στους ποιοτικά καλύτερους ίππους ανήκει ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1) που ήταν εξαιρετικός στις νεότερες δοκιμές του μετά και την κούρσα που έκανε! Αρκεί να βρεθεί αμέσως στα 2-3 πρώτα άλογα με την εκκίνηση και πιστεύω πως στην τελική ευθεία θα παλέψει για την νίκη! Με χαμηλά βάρη συμμετέχει ο ΠΑΜΠΛΟ(7) που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας! Εάν βρεθεί από το 1 κουτί αμέσως σε επίκαιρη θέση και γίνει και λίγο παραπάνω γρήγορη κούρσα, τον θεωρώ το άλογο που μπορεί να κάνει την έκπληξη! Δεν μπορεί ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(4) να έχει αυτή την κακή εικόνα σε τέτοιους ομίλους όπως στις τελευταίες συμμετοχές του! Έδειξε στις νεότερες δοκιμές του πως είναι σε δυνατή φόρμα, εάν ευνοηθεί λίγο στην εκκίνηση και οδηγήσει αμέσως την κούρσα, μπορεί στην τελική ευθεία ‘’να παλέψει’’ για να κρατηθεί εκεί μέχρι τέλους!

  6η ιπποδρομία / Ίπποι 4+ετών, Κλάση Στ’ και Ίπποι 5+ετών, Κλάση Ε’ / 1.575 μέτρα.

  Έτσι όπως κέρδισε ο ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ(3) στην τελευταία του συμμετοχή, είναι λογικό να ξεκινήσουμε από αυτόν εδώ μέσα! Πιστεύω πως είναι ένα άλογο που θα δείξει και περαιτέρω εξέλιξη και θα τον εμπιστευτώ και πάλι! Ο ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(2) έρχεται από πρωταγωνιστική εμφάνιση αφού ευνοήθηκε και από επικεφαλής διαδρομή! Έχει κερδίσει στα μέτρα με ανταγωνιστική επίδοση και εάν καταφέρει να βρεθεί στα 2 πρώτα άλογα από το 1 κουτί που εξασφάλισε, θα πρωταγωνιστήσει ξανά! Σε απόγειο φόρμας ο ΑΓΓΕΛΟΣ(4) που έρχεται από νίκη, ήταν εξαιρετικός και στις νεότερες δοκιμές του! Έχει μάθει να τρέχει με κάθε μορφής διαδρομή, τοποθετείται στους βασικότερους υποψήφιους για την νίκη! Υπέρ-εντατικά δουλεμένος επιστρέφει ο ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(7) και με τρόπο που δείχνει πως δεν γράφτηκε απλά για την συμμετοχή! Με αυτά τα κιλά και με ισχυρή ανάβαση, δεν θα τον αγνοήσω στο παιχνίδι μας!

Επικαιρότητα:
Με 7 ιπποδρομίες θα πάμε στα τζακ-ποτ της Κυριακής στο Markopoulo Park!

Δείτε τα δελτία Τύπου της Φ.Ε.Ε. κάτω από την κεντρική μας στήλη!

Ενημερώθηκε η στήλη μας ''VIDEO'' με τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Κυριακής 16/6/2019 καθώς και με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ημέρας και όχι μόνο από τον χώρο των συνεντεύξεων!

Με 7 ιπποδρομίες έκλεισαν οι εγγραφές για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Κυριακής 23/6/2019 όπου έχουμε τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 (μεταφορά 18.765,00€) και τζακ-ποτ στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (μεταφορά 5.925,00€) Δείτε τον ισοζυγισμό της Κυριακής κάτω από την κεντρική μας στήλη! 

Την Τρίτη 18/6/19 προς το απόγευμα θα έχουμε το φώτο-άλμπουμ της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης που μας πέρασε αλλά και κάποια σχόλια που θα αφορούν την συγκέντρωση αυτή! 

Θα έχουμε κάποιες αλλαγές στον τρόπο παρουσίασης του ΑΛΟΓΟΒΛΕΨΙΑ και για αυτό βλέπετε ότι ''δεν ανέβηκε'' 2 συγκεντρώσεις, πιστέψτε με, θα σας αρέσουν!

Πολλές οι ανακοινώσεις της εταιρίας σχετικά με το πρόγραμμα του επόμενου τριμήνου, τις κύριες ιπποδρομίες της χρονιάς, μπορείτε να τα δείτε όλα αυτά κάτω από την κεντρική μας στήλη! 

Δείτε αρκετές ανακοινώσεις που αφορούν την Φ.Ε.Ε. κάτω από την κεντρική μας στήλη!

Μπείτε στην στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' με ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που θέλει ο παίκτης για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της κάθε ιπποδρομίας!

 

Banner image
Banner image
sirganian@gmail.com
Sirganian.gr © 2013